Kritische journalisten worden buiten gehouden. Zie hoe Premier De Croo de vragen negeert!

Het is al maanden dat kritische vragen van dokters, deskundigen, en burgers worden geweerd op alle kanalen van prominente figuren als Van Ranst, De Gucht, enz,… Enkel vragen die in het voordeel van de angstdictatuur spelen mogen gesteld worden.
Dit is geen democratie waardig. Lees onderstaande hoe kritische journalisten behandeld worden.

automatische vertaling mogelijk naar nederlands via Youtube

Kritische vragen van journalisten over de crisis mogen niet meer. Zie hieronder een zeer onthutsende een video van Alexandre Penasse op de persconferentie van 27 november. Penasse is de journalist die op 15 april tijdens een persconferentie aan toenmalig eerste minister Wilmes een kritische vraag stelde. Hij had toen een vraag over de banden tussen de experts die de overheid bijstaan in de coronacrisis en de farmaceutische industrie. Hij vroeg ook of de hele bevolking zal getraced worden via het supersnelle 5G-netwerk.
Penasse is sindsdien geweerd van alle persconferenties. Hij heeft hiervoor zijn advocaat moeten inschakelen om alsnog op de persconferentie van 27 november te kunnen zijn. Tot op het laatste moment bleven ze hem weren en tegenwerken.
Tijdens de persconferentie negeert premier De Croo hem steeds (zie video), tot op het laatst na aandringen. Wanneer hij zijn vraag begint te stellen wordt zijn micro uitgezet en gaat het beeld weg. Openlijke censuur in België.
Open uw ogen mensen. Dit is geen gedrag meer dat een democratische rechtstaat waardig is. Dit kan en mag niet toegelaten worden.

Bron: Jens Patteeuw.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10158813794825502&set=a.10152933506610502

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)