Komende COVID-commissie is een door Bill Gates geleide dekmantel

Dr. Joseph Mercola on Health and Longevity: Take Health ...

Een analyse door Dr. Joseph Mercola.

Samenvatting vanuit het Engels:

Een door het bedrijfsleven gefinancierde COVID Commission Planning Group wordt opgericht om een onderzoekscommissie, zoals die voor 9/11 op te richten en te steunen. Dit is een klassieke illustratie van de vos die het kippenhok bewaakt.

De planningsgroep wordt geleid door Philip Zelikow, voormalig uitvoerend directeur van de 9/11 Commissie en lid van het Adviescomité voor het Wereldwijde Ontwikkelingsprogramma van de Bill & Melinda Gates Foundation.

Zelikow is ook lid van de strategiegroep van het Aspen Institute, een technocratisch centrum dat leidinggevenden van over de hele wereld heeft opgeleid en begeleid in de subtiliteiten van de globalisering
De COVID Commissie Planning Groep bestaat uit meer dan twee dozijn virologen, volksgezondheidspersonen en voormalige regeringsambtenaren. Het wordt gesteund door vier liefdadigheidsstichtingen – die allemaal een geschiedenis hebben waaruit blijkt dat ze deel uitmaken van de technocratische alliantie die al jaren plannen maakt voor de herverdeling van rijkdom en de wereldwijde machtsgreep waar we nu mee te maken hebben.

Tot deze stichtingen behoren Schmidt Futures, de Skoll Foundation, Stand Together Foundation (Koch Network) en de Rockefeller Foundation. Het Johns Hopkins Center for Health Security, dat medeorganisator was van Event 201 (een simulatie van de paraatheid voor een pandemie met een “nieuw coronavirus”), is er ook bij betrokken.

Hier de link naar de volledige analyse op Mercola.com d.d. 27 april 2021: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/04/27/covid-commission-gates-led-cover-up.aspx?=IwAR1-jGXfosQXrDNR24QLUetBDssWY1ojkTcuqwyABWPGffEG8jUcwaZxrLI

PDF: https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2021/April/PDF/covid-commission-gates-led-cover-up-pdf.pdf

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Komende COVID-commissie is een door Bill Gates geleide dekmantel

  • 15 mei 2021 om 18:19
    Permalink

    Bill catts . Is zelfs met chaimtrails .bezig . Blijkbaar moet alles dood .

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.