Klein meisje getuigt over mondmaskerplicht op school: ‘Kinderen stikken’

Er circuleert een filmpje op social media waarin een klein meisje fel van leer trekt tegen het schoolbestuur van Collier County in de staat Florida. Kort geleden schafte gouverneur Ron DeSantis de mondkapjesplicht in Florida af. Lokale autoriteiten mogen zelf bepalen of ze al dan niet een mondkapjesplicht instellen.

“De mondkapjes zijn verschrikkelijk,” zei het meisje. Een vriendje van één van haar vrienden zou zijn flauwgevallen als gevolg van het dragen van een mondkapje. “Wauw. Gefeliciteerd,” zei ze sarcastisch. “Jullie weten niet eens hoe andere kinderen zich voelen. Ze ademen steeds dezelfde vieze lucht in.”

Wij zijn niet vrij

“Mijn neef zei dat ze bang zijn om hun mondkapje af te doen. Jullie creëren scholen vol bange kinderen. Ik ben trots op jullie. Wauw. Fantastisch,” ging ze verder. “Kinderen stikken. Jullie weten niet hoe het voelt. Het is onzin. Waarom zou je zoiets doen?”

“George Washington heeft Amerika gemaakt zodat we vrije burgers konden zijn en het Vrijheidsbeeld staat voor vrijheid, en wij zijn niet vrij,” zei het meisje. “Zorg dat kinderen geen mondkapje meer hoeven te dragen. Wees niet bang!”

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Klein meisje getuigt over mondmaskerplicht op school: ‘Kinderen stikken’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.