Kinderen, COVID-19 en vaccinatieschade in de zomer van 2021″

Voor mensen onder de 70 jaar heeft Covid-19 een IFR (Infection Fatality Rate/sterftekans in het geval van ziekte) van 0,13%, wat vergelijkbaar is met de griep. Voor jongeren en kinderen is de IFR zo goed als nul. De beste bescherming tegen infecties krijg je o.a. door een gebalanceerde leefstijl met gezonde voeding, voldoende beweging, een ontspannen en nieuwsgierige geest en liefde voor jezelf, je naasten en het leven.

Elke medische ingreep dient een bewuste keuze te zijn als er ook maar enig risico is op schade en ongewenste (bij)werkingen. De NVKP (Nederlandse Vereniging voor Kritisch Prikken) adviseert ouders en kinderen om met elkaar in gesprek te gaan en jezelf goed te informeren. Omdat de informatie van de overheid onvolledig is vult de NVKP deze aan met informatie over risico’s.

De meeste Covid-19 injecties bevatten synthetische gentechnologie, een nieuwe technologie (GMO) die anders werkt dan vaccins! Ze zijn niet goedgekeurd, maar voorlopig toegelaten na slechts 3 maanden testen. In testfasen 3 en 4 worden de lange termijneffecten onderzocht en die duren tot december 2023. Pas dan is er beter zicht op de veiligheid van de injecties.

Bij het op de markt brengen van deze injecties zijn dierproeven overgeslagen. Eerdere pogingen om met deze mRNA gentechnologie ‘vaccins’ te ontwikkelen liepen niet goed af; alle ‘gevaccineerde’ muizen overleefden een opnieuw blootstellen aan het virus niet. Voor het mogelijk optreden van zo’n versterkte reactie van het immuunsysteem, ‘immune enhancement’ (ADE), wordt vanaf het voorjaar van 2020 gewaarschuwd. Wat zal er de komende herfst gebeuren?

Het bijhouden en melden van álle bijwerkingen zou daarom de hoogste prioriteit moeten hebben, helaas wordt hooguit 10% van alle bijwerkingen gemeld. Ook kinderen en jongeren lopen kans op blijvende schade of zelfs overlijden na de injecties, terwijl gezonde kinderen nauwelijks ziek worden van covid-19.

Uit de EudraVigilance database van de European Medicine Agency (EMA) bleek dat er binnen de landen van de Europese Unie eind juli 2021 al 20.595 overlijdens en 1.960.607 ernstige bijwerkingen waren gerapporteerd, waarvan 968.870 ernstig – NB dit betreft dus waarschijnlijk maximaal 10% van de daadwerkelijke aantallen:

Bron: thetattyjournal.org

De experimentele injecties worden opgedrongen aan iedereen en nu ook aan jongeren en kinderen onder het voorwendsel van het terugkrijgen van vrijheden. Feitelijk is dit emotionele en sociale chantage. De overheid heeft eerst allerlei niet effectief gebleken beperkingen opgelegd en ons grondwettelijke grondrecht op vrijheid ingeperkt, die weer ‘terugverdiend’ kunnen worden door de injectie te nemen.

Het NVKP adviseert je om de keuze tot wel of niet vaccineren minimaal uit te stellen tot eind 2023 of tot na oktober 2021.

Download hier een printvriendelijke versie van het NVKP document met bronnen:

https://www.nvkp.nl/fileadmin/nvkp/pdf/NVKP_kinderen_en_Covid-19_met_bronnen.pdf

Waarom zou de overheid, zolang de veiligheid niet is gegarandeerd, meewerken aan het opvoeren van vaccinaties. De overheid dient eerst het bewijs van veiligheid voor de kwetsbaarsten, onze kinderen te leveren! 

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.