Karl Dunkin en zijn vrouw uit de VS melden ernstige bijwerkingen

„De afgelopen 8 dagen waren ongelooflijk uitdagend. Ik had weinig interesse om de details van ons leven in het openbaar te delen, maar door onze ervaring is duidelijk geworden dat de informatie om mensen die aan het Covid-vaccin lijden te helpen, minimaal is. Openbare groepen om ervaringen met het vaccin te delen, hebben actief berichten verwijderd die de ervaring van mijn man beschrijven, omdat het niet de boodschap volgt die ze willen dat je hoort. “

Lees hier het volledige verhaal: 

https://www.facebook.com/1132728823/posts/10223199165064111/

warning
OPGELET ! DIT IS EEN AUTOMATISCHE VERTALING !

U P D A T E ✨ 8/01/2021
Iedereen – In de afgelopen week hebben mijn man en ik honderden, zo niet duizenden berichten, sms’jes, telefoontjes en e-mails ontvangen waarin ze empathie en sympathie voor onze levende nachtmerrie uitten. Veel van deze steunberichten kwamen van familie en vrienden. Veel meer kwamen van tienduizenden vreemden die gewoon genezende gebeden en doordachte woorden doorgaven. We zijn allebei voor altijd dankbaar.
Tijdens het samen doorlezen van opmerkingen en directe berichten, zagen mijn man en ik een aantal belangrijke vragen en thema’s opkomen rond onze levensstijl, algemene gezondheid en testresultaten. Nu hij thuis is en hersteld is (GOD DANK), dachten we dat het nuttig zou zijn om het volgende te delen:

 • Karl (mijn man) en ik zijn inderdaad ECHT. Toen we mijn eerste post eenmaal van de grond zagen komen, dachten we dat het het beste was om onze persoonlijke accounts te vergrendelen voor privacy. Niet dat iets echt privé is op sociale media.
 • Hij en ik zijn midden / eind twintig en nemen regelmatig deel aan actieve sporten zoals wandelen, skiën en wakeboarden.
 • Mijn man heeft geen onderliggende aandoeningen, geen chronische aandoeningen en geen reeds bestaande aandoeningen. Nul, nada, GEEN.
 • Gezien zijn rol als eerstehulpverlener, werd mijn man regelmatig getest op COVID in de aanloop naar zijn vaccinatie en werd hij talloze keren getest nadat hij ziek was geworden. Mijn man had geen Covid-vrij en is dat nog steeds.
 • Ja, er werd officieel vastgesteld dat zijn ziekte rechtstreeks verband hield met het vaccin.
  Ons doel om de zeer reële ervaring van mijn echtgenoten met Moderna, het gezondheidszorgsysteem en “alle dingen” te delen, was eenvoudig -> delen zodat anderen beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen voor zichzelf en hun gezin.
  We hopen dat het op de een of andere manier open zijn en het delen van deze persoonlijke details u echt heeft geholpen om een ​​beter begrip te krijgen van het vaccin en de mogelijke symptomen / risico’s.
  Na bijna 11 dagen van agressieve ziekte, 6 dagen en 5 nachten in een particulier ziekenhuis zonder bezoekers, woedende potentiële aanvallen die koorts opwekken, 35+ tests waaronder regelmatige bloedafnames, röntgenfoto’s van de borst, echo’s van de lever, ruggenmergkranen, gedwongen isolatie en een ziekenhuisrekening is zeker vijf mijl lang….
  Mijn man is thuis. Mijn man is veilig. En met mijn man gaat het goed.
  Bedankt voor je liefde.
  Bedankt voor je ondersteuning.
  Met elke wens hoeft niemand op deze wereld onze nachtmerrie opnieuw te beleven.
  Het gaat goed,
  Jen
  ———————————————————-
  Geplaatst op 1/3/2021
  De afgelopen 8 dagen waren ongelooflijk uitdagend. Ik had weinig interesse om de details van ons leven in het openbaar te delen, maar door onze ervaring is duidelijk geworden dat de informatie om mensen die aan het Covid-vaccin lijden te helpen, minimaal is. Openbare groepen om ervaringen met het vaccin te delen, hebben actief berichten verwijderd die de ervaring van mijn echtgenoten beschrijven, omdat het niet de boodschap volgt die ze willen dat je hoort.
  Voordat ik erin spring, wil ik graag verduidelijken dat mijn man een eerstelijnswerker in de gezondheidszorg is en zijn gemeenschap al meer dan 10 jaar op verschillende manieren dient. Ik zou het ook leuk vinden
  om iedereen te bedanken die contact heeft opgenomen met mijn man en ik om troost en steun te bieden. We waarderen je.
  Op 26 december ontving mijn man het Moderna Covid-vaccin. Kort daarna kreeg hij lichte koorts en algemene uitputting. De volgende dag kwam met ongelooflijke uitdagingen die ertoe leidden dat mijn man bedlegerig was. Uitputting van het hele lichaam, ongelooflijk hoge koorts, koude rillingen, hoofdpijn, misselijkheid. Hij kon gerst zijn arm oppakken …
  Ga maandag 28/12 in. Op 1.000 mg Tylenol en 800 mg Motrin (ibuprofen) gooide hij temperaturen hoger dan 104. Ik bracht hem naar een plaatselijke eerstehulpafdeling waar hem werd verteld zijn symptomen zoals Covid te behandelen totdat het tegendeel was bewezen … ze gaven hem IV-vloeistoffen en stuurde hem op weg …
  In afwachting van zijn uiteindelijk negatieve resultaten (hij heeft geen Covid) belde ik tal van spoedeisende zorgcentra die weigerden hem te zien, dokters van ECHN die weigerden telefonisch medisch advies te geven aan een ECHN-patiënt (is dat niet hun werk ?! De genoemde dokter vertelde me ook dat 104 koorts niet gevaarlijk was en de ijspakken en koude doeken die we op zijn lichaam legden, “zouden me alleen maar beter laten voelen en zullen niets voor hem doen”.) We bleven achter alleen met minimale begeleiding van professionals in het veld waar mijn man al meer dan een decennium in werkt …
  U denkt misschien: waarom heeft u de vaccinhotline niet gebeld? We deden. Het was ons eerste telefoontje. Ze namen het op en zeiden dat ze symptomen online moesten melden voor trackingdoeleinden en hingen vervolgens op. Er waren geen richtlijnen voor de behandeling, geen aanbevelingen voor bij wie ze hulp konden zoeken … niets meer dan “Ik hoop dat je je beter voelt”.
  Een beetje vooruitspoelen. De symptomen werden steeds erger en ik bracht hem uiteindelijk naar een particuliere, hoog aangeschreven eerste hulpafdeling in Hartford CT voor verdere zorg. Zonder details te delen, zal ik delen dat mijn man zo ongelooflijk ziek was en blijft, dat het ziekenhuis elke mogelijke oorzaak van zijn symptomen heeft getest, waaronder 20+ tests en het tellen:
 • Talloze röntgenfoto’s,
 • Meerdere echo’s,
 • Spinale kranen voor meningitis, en
 • Regelmatig doorlopend bloedonderzoek voor bloedbacteriën, om er maar een paar te noemen.
  Artsen en verpleegkundigen van Infectious Disease hebben met elkaar overleg gevoerd om te proberen mogelijke proefbehandelingen zo goed mogelijk te identificeren om te zien wat werkt en wat niet. Voorlopig heeft hij antibacteriële medicatie gekregen in een poging zijn symptomen te verlichten.
  Mijn man is na vier dagen nog steeds in handen van zorgzame, geïnteresseerde en goed onderzochte professionals die de ENIGE professionals zijn die een algemene interesse hebben getoond in helpen, onderzoeken en proberen.
  Aan het eind van de dag ben ik buitengewoon dankbaar voor dit particuliere hoog aangeschreven ziekenhuis in Hartford, maar ik maak me grote zorgen over hoe weinig er wordt gedeeld met betrekking tot de symptomen van het Covid-vaccin en de ernst ervan. Twee dagen geleden zag ik een grote druk om het vaccin op het nieuws te krijgen met een verleidelijke belofte van een “normale val” als we allemaal gevaccineerd worden … houd alstublieft rekening met onze ervaringen terwijl u beslist wat het beste is voor u en uw gezin .
  En als je wat tijd hebt vrijgemaakt om dit door te lezen, DEEL het dan alsjeblieft. Er is weinig informatie beschikbaar voor degenen die lijden. En als u om welke reden dan ook steeds zieker wordt, zoek dan zo snel mogelijk hulp bij het beste ziekenhuis.
  Als u vragen heeft over mijn man, zijn ervaring of de mijne, neem dan contact op. Ik wil dat u gewapend bent met informatie over ALLE bijwerkingen van het vaccin, zodat u de beste beslissingen kunt nemen voor u en uw gezin.
  Met elke wens dat jij en de jouwe veilig en wel blijven,
  Jen.
(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.