Kan een overdosis ivermectine ? Het is veiliger dan u denkt, hoor Dr. Pierre Kory

🕒 Leestijd: 3 minuten

“Van alle schadelijke desinformatie die de afgelopen paar jaar is verspreid, was een van de meest verontrustende valse verhalen gericht op het Nobelprijswinnende, menselijke medicijn ivermectine”, aldus filmmaker Mikki Willis in zijn baanbrekende documentaire getiteld Ivermectin: De waarheid , dat schrijft de Vigilant Fox.

Ivermectine is “een van de veiligste en meest effectieve medicijnen van dit tijdperk. Een medicijn dat, volgens de vele topwetenschappers die ik heb geïnterviewd… de pandemie had kunnen beëindigen voordat deze begon.”

Maar Ivermectine is een ‘paardenontwormer’, zeiden de media. “Het zou je in coma kunnen brengen.” “ Het kan je doden ”, waarschuwden experts.

Maar is dit eigenlijk waar?

De populaire podcaster Greg Hunter, ook bekend als USA Watchdog , vroeg Dr. Pierre Kory , een van ‘s werelds toonaangevende experts op het gebied van Ivermectine, ronduit: “Kan ik een overdosis (overdosis) krijgen aan Ivermectine als ik twee of drie keer de [standaard] dosis krijg. Kan ik zelfmoord plegen?”

Het antwoord van Dr. Kory verbaasde Greg Hunter.

“Laat mij een wetenschappelijk antwoord geven. Er is dus een wereldberoemde toxicoloog genaamd Jacques Descotes , en hij is Frans. En twee jaar geleden kreeg hij de opdracht om een ​​verkennend onderzoek uit te voeren naar alle gegevens over de veiligheid van Ivermectine in de geschiedenis ervan. En zijn conclusie na dit uitgebreide onderzoek is dat hij niet gelooft dat er één enkel geval is geweest waarbij iemand is overleden aan een overdosis ivermectine .”

Prof. Jacques Descotes: Afbeelding – Academica.edu

“O Heer,” reageerde Greg Hunter. “Hoeveel pillen zijn er wereldwijd gegeven? Ik heb 4 miljard gehoord, maar het moet meer zijn dan dat.”

“Meer dan 4 miljard,” bevestigde Dr. Kory . “Nu zijn er mensen gestorven waarvan werd gemeld dat de sterfgevallen veroorzaakt waren door Ivermectine. Maar toen hij [ prof. Jacques Descotes ] die gevallen beoordeelde, vond hij die argumenten niet geloofwaardig.”

Laten we dieper ingaan op de analyse van prof. Descotes .

Maar eerst een korte blik op zijn indrukwekkende referenties. “ Pr. Jacques Descotes , MD, PharmD, PhD, emeritus hoogleraar, Claude Bernard Universiteit van Lyon (Frankrijk), [is] een wereldberoemde toxicoloog met een trackrecord van 40 jaar als onafhankelijk adviseur voor de farmaceutische industrie en als adviseur van regelgevende instanties wereldwijd”, schreef BusinessWire .

In maart 2021 voerde hij een beoordeling uit van het veiligheidsprofiel van Ivermectine op basis van meer dan 350 artikelen plus toegankelijke webbronnen. Hier zijn zijn conclusies:

“Ivermectine is de afgelopen dertig jaar oraal toegediend aan honderden miljoenen mensen over de hele wereld. Uit de beoordeling van gerapporteerde bijwerkingen die tijdelijk verband houden met blootstelling aan ivermectine blijkt dat de door ivemectine geïnduceerde bijwerkingen tot nu toe zeldzaam zijn geweest en doorgaans mild tot matig zijn.

“Het is opmerkelijk dat er schijnbaar nooit sterfgevallen zijn gemeld na een accidentele of suïcidale overdosis ivermectine . Er is geen grotere toxiciteit van ivermectine aangetoond bij ouderen, ondanks herhaalde beweringen dat een verouderende bloed-hersenbarrière zou kunnen leiden tot een verhoogd toxiciteitsniveau voor ivermectine. De positieve klinische ervaring die is opgedaan met de toediening van ivermectine heeft ertoe geleid dat veel medische experts zich hebben losgemaakt van de vroege onvermurwbare contra-indicaties bij zwangere vrouwen. Ten slotte hebben verschillende nationale netwerken voor geneesmiddelenbewaking over de hele wereld informatie en meningen vrijgegeven om de veiligheid van ivermectine bij menselijke proefpersonen vast te stellen. zijn geen kritische veiligheidsbeperkingen voor het voorschrijven van ivermectine bij de huidige indicaties.

Ik wil er ook op wijzen dat er geen ernstige bijwerkingen zijn gemeld in tientallen voltooide of lopende onderzoeken waarbij duizenden deelnemers wereldwijd betrokken waren om de werkzaamheid van Ivermectine tegen COVID-19 te evalueren.”

Verbazingwekkend. Dus wat is er nodig voor een overdosis Ivermectine?

“Om een ​​overdosis Ivermectine te krijgen, moet je honderd of duizend keer de standaarddosis nemen”, verklaarde Dr. Kory .

“En er zijn accidentele vergiftigingen geweest waarbij mensen grote hoeveelheden hebben ingenomen. Maar weet je wat er elke keer gebeurt? Wanneer ze deze enorme hoeveelheden ivermectine innemen, heeft dit meestal neurologische gevolgen. Ze zullen in de war raken. Ze struikelen misschien – ongecoördineerd. Ze gaan naar het ziekenhuis en er is geen behandeling nodig. Maar binnen enkele dagen keren de patiënten terug naar normaal. Er zijn dus geen levensbedreigende verwondingen. Er zijn geen sterfgevallen gemeld met Ivermectine. Dat laat dus zien waarom het een van de veiligste medicijnen in de geschiedenis is, zelfs bij enorme overdoses.

Het volledige interview van Greg Hunter met Dr. Pierre Kory is te bekijken in de onderstaande video.

Als u deze informatie verrassend vond, deel deze dan met een familielid of vriend. En als je dit stuk leuk vond om te lezen, zorg er dan voor dat je je hieronder abonneert op Vigilant News voor nog meer geweldige inhoud.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig − 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.