Jonge vrouw in Spaans ziekenhuis stort in elkaar na covid-vaccinatie (update na factcheck)

We mochten terug beelden ontvangen van een jonge vrouw die een anafylactische shock krijgt na het covid vaccin. Dit gebeurt nu dagelijks, maar de media rapporteren het niet en social media censureren de video’s.

Heeft u ook weet van dergelijke toestanden bij ons? Meld het ons.


UPDATE:

Marc Van Ranst en Knack laten op social media weten dat dit een opname is uit Argentinië. Bij nazicht klopt dit.

https://www.knack.be/nieuws/factcheck/factcheck-nee-dit-filmpje-toont-geen-bijwerking-van-het-coronavaccin/article-longread-1707835.html

Wij hebben niet de (financiële) middelen en manschappen van Knack om alle bronnen te gaan uitpluizen. Maar waarderen dat andere hier in helpen.

Toch willen we de viroloog ook wijzen op de vele vaccinatieschade die wel authentiek is, van mensen over heel de wereld die dit delen op hun Facebook of andere media, na het ontvangen van het vaccin.

We betreuren het dat een autoriteit als Marc Van Ranst focus legt op een foutje maar niet op de echte schade en ons intimideert.

Ook merken we op dat de factchecks geregeld zelf onjuistheden (bewust?) verspreiden. Om een voorbeeld te geven, onze factsheet vaccinatie werd gefactchecked, maar we konden dit met ons team artsen volledig weerleggen.

Was deze video niet van een slachtoffer van het SARS-COV-2 vaccin? Misschien niet. Er zijn echter voldoende gevallen en getuigenissen van slachtoffers of familie van overledenen (vlak na vaccinatie), die ons zorgen baren.

Hopelijk besteden de journalisten evenveel aandacht aan het opsporen daarvan, anders kunnen we ons terecht vragen stellen over de objectiviteit van hun inhoud. Er zijn altijd meer kanten aan één verhaal. Wie maar één kan belicht, heeft zelden een nobel doel voor ogen.

We trachten bij AVV de informatie te delen die de reguliere media bewust of onbewust niet publiceert. Zijn we onfeilbaar? Zeker niet. Oprecht en rationeel, zeker wel. Geen overheidsgeld houdt ons staande. Geen sprake van belangenconflicten aan onze zijde.

Klopt er iets niet in de informatie die we delen? Laat het ons weten, [email protected]

Wij schuwen geen constructieve feedback!

Addendum: Tenslotte willen we ook nog es wijzen op een respectabel collega van MVR die waarschuwt voor het vaccin.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.