Japan start officieel onderzoek naar vele doden na COVID-vaccins

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Japan is een officieel onderzoek gestart naar het aantal mensen dat overlijdt na het ontvangen van de Covid-19 injectie. Japanse onderzoekers hebben de opdracht gekregen de mechanismen te onderzoeken waardoor de experimentele mRNA-vaccins sterfgevallen en ernstige bijwerkingen zouden kunnen veroorzaken.

Dode lichamen met abnormaal hoge temperaturen

Professor Masataka Nagao van de Hiroshima University School of Medicine benadrukte hoe de lichamen van gevaccineerde personen waarop hij autopsies verrichtte abnormaal warm waren, met lichaamstemperaturen van meer dan 37,8 graden Celsius.

“De eerste zorg was dat de lichaamstemperaturen van de lichamen zeer hoog waren toen de politie de autopsie uitvoerde. De lichaamstemperaturen waren ongewoon hoog, zoals 33 of 34 graden Celsius” – M. Nagao

Bij andere lichamen was de temperatuur erg hoog op het moment van overlijden. Hun lichaamstemperatuur lag boven de normale temperatuur, meer dan 40 graden Celsius. Nagao’s onderzoeksteam bracht de gegevens in kaart en ontdekte dat er aanzienlijke veranderingen waren in de genetische samenstelling van het immuunsysteem van gevaccineerde overledenen bij wie autopsie werd verricht. Het onderzoek heeft Nagao doen besluiten dat het vaccin afwijkingen aan het immuunsysteem veroorzaakt die ontstekingen in het hele lichaam veroorzaken, wat waarschijnlijk de oorzaak is van de hoge lichaamstemperaturen op het moment van de autopsie.

“Op basis van de gegevens en de omstandigheden alleen is het niet mogelijk te concluderen dat het vaccin de oorzaak was van de sterfgevallen. Het is echter onmogelijk te zeggen dat het vaccin niet de oorzaak was. We kunnen alleen zeggen dat het twijfelachtig is, maar we geloven dat de vaccinatie voldoende verband hield met de immuunafwijkingen.” – M. Nagao

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

elf − 8 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.