Jacques Attali: ouderen kosten de maatschappij meer dan ze opleveren…

🕒 Leestijd: 2 minuten

In de toekomst zullen we een manier moeten vinden om de bevolking te reduceren. Te beginnen met de ouderen. J. Attali.

Jacques Attali: "Una piccola pandemia permetterà di ...

Hij heeft het gezegd in een interview met de arts en journalist Michel Solomon die het op zijn beurt heeft opgetekend in zijn boek “L’avenir de la vie, les visages de l’avenir collection” uit 1981 (éditions Seghers). Deze meneer, Jacques Attali is vandaag lid van het World Economic Forum.

Wordt zijn 40 jaar oude filosofie eindelijk verwezenlijkt?

Attali steunde in 2017 ook de huidige president van Frankrijk, Emmanuel Macron.

Hier de link naar de video van arts en journalist Michel Solomon, die het interview aflegde met J. Attali: https://www.bitchute.com/video/5UCcTeglhiPZ/

“In de toekomst zal het erom gaan een manier te vinden om de bevolking te reduceren. We zullen beginnen met de oudsten onder ons, want als hij eenmaal ouder is dan 60-65 jaar, leeft de mens langer dan hij produceert en dat komt de maatschappij duur te staan.
Vervolgens de zwakken en de nuttelozen die niets bijdragen aan de samenleving want dat zullen er steeds meer worden. Tenslotte uiteindelijk vooral de stommelingen.
Euthanasie gericht op deze groepen. Euthanasie moet een essentieel instrument zijn binnen onze toekomstige samenlevingen, in alle gevallen.
Natuurlijk zullen we niet in staat zijn om mensen te executeren of kampen te organiseren. We zullen ons van hen moeten ontdoen door hen te doen geloven dat het voor hun eigen bestwil is.
Een te grote bevolking, die ook nog voor het grootste deel onnodig is, is economisch te duur. Sociaal gezien is het ook veel beter voor de menselijke machine om abrupt te stoppen in plaats van geleidelijke degeneratie.
We zullen niet in staat zijn om intelligentietests af te leggen op miljoenen en miljoenen mensen, dat kunt u zich voorstellen!
We zullen er iets op vinden of het gewoon zelf veroorzaken. Zoals een pandemie die zich op bepaalde mensen richt, een echte economische crisis of niet, een virus dat ouderen of bejaarden zal treffen, het maakt niet uit, de zwakken en de angstigen zullen bezwijken.
De stommelingen zullen het geloven en vragen om snel behandeld te worden. We zullen er voor gezorgd moeten hebben dat we deze behandeling gepland hebben, een behandeling die de oplossing zal zijn.
De selectie van de idioten zal dus vanzelf gebeuren: zij zullen geheel op eigen initiatief naar het slachthuis gaan.

JACQUES ATTALI – (1981):

Meer info over Jacques Attali

Bron: Bewuste Burgers.be

Voor meer info, zie ook: HerstelDeRepubliek.nl

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Jacques Attali: ouderen kosten de maatschappij meer dan ze opleveren…

 • 27 december 2022 om 12:00
  Permalink

  hallo je zou dit beter weg halen
  AZttali is een afschuweijke man maar dit is verkeerd vertaald en uit de context .
  Ik heb dat helemaal uitgezocht vorig jaar
  grtn Val

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negentien − 14 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.