Ivermectine: het medicijn dat 80% van de patiënten genas en nergens te vinden was…

🕒 Leestijd: < 1 minuut

In oktober 2020 kreeg Dr. Andrew Hill de opdracht om aan de Wereldgezondheidsorganisatie te rapporteren over de tientallen nieuwe onderzoeken van over de hele wereld die suggereren dat ivermectine een opmerkelijk veilige en effectieve behandeling voor COVID-19 zou kunnen zijn.

Waarom werd Ivermectine niet aanbevolen?

Maar op 18 januari 2021 publiceerde Dr. Hill zijn bevindingen op een pre-print server. Zijn methoden misten nauwkeurigheid, de beoordeling was van lage kwaliteit en de extreem positieve bevindingen over Ivermectine werden tegengesproken door de conclusie.

Uiteindelijk adviseerde Dr. Hill dat “Ivermectine gevalideerd moet worden in grotere, goed gecontroleerde, gerandomiseerde onderzoeken voordat de resultaten voldoende zijn voor beoordeling door regelgevende instanties.”

De onderzoeker die op zoek was naar een algemene aanbeveling over Ivermectine, had het in plaats daarvan afgeraden.

Wat waren zijn redenen om dat te doen? Waren zijn conclusies terecht? Of waren externe krachten van invloed op zijn ommezwaai?

Een jaar later herinnert deze film ons aan wat er precies wat gebeurde vanuit het perspectief van iemand die het uit de eerste hand heeft meegemaakt. Dr. Tess Lawrie; ook met bijdragen van Dr. Pierre Kory en Dr. Paul Marik, die in dezelfde periode nauw samenwerkten met Dr. Hill.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

19 − 9 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.