Italiaans Kamerlid, Sara Cunial, noemde Bill Gates een ‘crimineel’ en riep op om hem voor het Internationaal Strafhof te slepen.

Er is belangrijker nieuws dan dat Bill Gates en zijn vrouw Melinda gaan scheiden. Activiste en schrijfster Melissa Tate wijst op uitspraken die het Italiaanse Kamerlid Sara Cunial in mei 2020 al heeft gedaan. Cunial noemde hem een ‘crimineel’ en riep toenmalig premier Conte op om hem voor het Internationaal Strafhof te slepen.

Bill and Melinda Gates are ending their marriage after 27 ...

“We weten allemaal dat Bill Gates in 2018 een pandemie heeft voorspeld en er in oktober 2019 één heeft gesimuleerd tijdens ‘Event 201”, zei Cunial. “Italië draagt 140 miljoen euro bij aan de GAVI Alliance, de non-profit van de Gates Foundation. Er gaat geen geld naar serotherapie, een supergoedkope behandeling. Geen geld naar preventie, zoals leefstijl, voedsel en onze relatie met de natuur.”

De politica wees er verder op dat de virologen die grof geld krijgen voor hun tv-optredens, goed bevriend zijn met farmaceuten als Sanofi en GlaxoSmithKline, die artsen ‘indoctrineren’. Ze sprak van een ‘Deep State met een Italiaans sausje’.

Het uiteindelijke doel is volgens Cunial een controlestaat. Ze eiste dat Conte ‘crimineel’ Bill Gates voor het Internationaal Strafhof sleept wegens misdaden tegen de menselijkheid, in onder meer India en Afrika.

Hier de link naar de betreffende opname waarin Sara Cunial haar uitspraken deed: https://twitter.com/TheRightMelissa/status/1389326138367959051

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.