Israëlische immunoloog schrijft krachtige brief naar Israëlische ministerie van Volksgezondheid over COVID-beleid: het is een ramp.

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Duizenden gerenommeerde artsen en wetenschappers van over de hele wereld hebben zich verzet tegen maatregelen van de gezondheidsautoriteiten van de overheid met betrekking tot de COVID-pandemie. Professor Ehud Qimron kan aan dit lijstje toegevoegd worden.

Israel's leading immunologist comes out against government ...
Kritiek op Coronabeleid en regering Israel

Hoofd van de afdeling Microbiologie en Immunologie aan de Universiteit van Tel Aviv, professor Ehud Qimron, heeft de regering bekritiseerd voor hun pandemiebeleid.

In een brief aan het ministerie van Volksgezondheid schetst hij het falen van lockdowns, vaccins en het niet erkennen van natuurlijke immuniteit en vaccinletsels.

Als de belangrijkste bron van informatie de reguliere media is, zullen mensen zich nooit bewust worden van de perspectieven die worden gedeeld door experts zoals professor Edud Qimron. Er zijn honderdduizenden, zo niet miljoenen mensen die tijdens deze pandemie hebben benadrukt wat hij in zijn brief heeft geschreven.

Waarom wordt informatie gecontroleerd en gecensureerd en wordt een perspectief dat ingaat tegen wat de gezondheidsautoriteiten van de overheid zeggen, belachelijk gemaakt?

Professor Ehud Qimron schreef een krachtige brief aan het Israëlische ministerie van Volksgezondheid die veel van de tekortkomingen en rampen van het op lockdown gebaseerde pandemiebeleid van de afgelopen twee jaar samenvat, inclusief de niet-erkende kracht van natuurlijke immuniteit, censuur van vaccinletsels en meer.

De brief is geplaatst op Swiss Policy Research in het Hebreeuws, u kunt de Engelse vertaling hier terugvinden. Brief

Uiteindelijk zal de waarheid altijd worden onthuld en de waarheid over het coronabeleid wordt beetje bij beetje ontvouwd. Wanneer destructieve concepten één voor een instorten, zit er niets anders op dan de experts, die het beheer van de pandemie leidden, te beantwoorden met :

“We hebben het jullie gezegd.”

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.