Israëlisch ziekenhuis ontdekt medicijn tegen corona

Een Israëlisch ziekenhuis beweert een nieuw geneesmiddel te hebben ontwikkeld dat tijdens een zogeheten fase-1-onderzoek voor 96% effectief is tegen het coronavirus. Uit dat onderzoek zou zijn gebleken dat bijna alle coronapatiënten binnen vijf dagen volledig waren hersteld nadat ze matig tot ernstig ziek waren geworden door besmetting met het coronavirus, zo melden diverse media in Israël vrijdag.

Coronapatiënten in het Ichilov-ziekenhuis in Tel Aviv, Israël

Het gaat om het Ichilov Medical Center in Tel Aviv dat het geneesmiddel, EXO-CD24 geheten, eenmaal daags liet toedienen bij dertig coronapatiënten.

Voor de rest van het artikel, zie hier de link naar FD d.d. 5 februari 2021: https://fd.nl/economie-politiek/1372942/israelisch-ziekenhuis-ontdekt-medicijn-tegen-corona?=IwAR05ZpF91WLdtz6Q8k0vaLdMN_Qp1U_t_mWS7XHA551YRY2O_s6vum7N6gs

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Israëlisch ziekenhuis ontdekt medicijn tegen corona

 • 9 februari 2021 om 20:17
  Permalink

  Is allang bekend. Alleen de antisemitisme media berichten hier niet over.

  Beantwoorden
 • 10 februari 2021 om 14:40
  Permalink

  Ook Ivermectine, een middel dat al ruim 40 jaar in de handel is als anti-parasitair middel werkt enorm goed bij covid infecties. Patiënten genezen binnen 1 week zonder restklachten. Maar het is in NL niet toegestaan om voor te schrijven bij covid.
  Koste wat kost moeten de vaccins in de mensen worden gespoten. Ik Bulgarije hebben de gezondheidsautoriteiten het goed gekeurd voor toepassing bij covid.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.