Is het virus en het vaccin een genetisch biowapen? Een aantal bewijzen wijzen die richting uit.

Het virus als biowapen? Deze dokter, Michael Mc Dowell heeft een eigen visie op de zaak. Hij beweert dat dit virus een genetische manipulatie is en dat het niet de eerste keer is dat met virussen wordt geknoeid.

Ebola en Aids

In deze beknopte, met feiten gevulde presentatie van 25 minuten van 14 augustus 2021, presenteert Dr. Michael McDowell onderbouwd bewijsmateriaal waaruit blijkt dat SARS C0V2 en de zogenaamde “vaccins” gemanipuleerde, synergetische biowapens zijn.

We kunnen het ons niet veroorloven om dit te negeren. Dit is oorlog. We moeten een einde maken aan de ontkenning, de injecties stoppen en de massamoordenaars wettig en op de juiste manier veroordelen. Dr. McDowell

Dr. McDowell beschrijft hoe de geforceerde injecties de evolutie van gevaarlijke varianten stimuleren.

Verder is het virus ontworpen om op deze injecties te reageren met een versnelde evolutie. SARS C0V 2 en de injecties zijn synergetische onderdelen van een bio wapensysteem. Daarom dat het aantal sterfgevallen over de hele wereld is gestegen sinds de lancering van vaccinatiecampagnes.

Dr. Mc Dowell haalt ook het boek aan van viroloog en vaccinoloog  Leonard G. Horowitz die aantoonde dat Ebola en Aids in een laboratorium werden ontworpen.

De nationale bestseller van Dr. Leonard G. Horowitz (die de New York Times weigerde te beoordelen) biedt de eerste diepgaande verkenning van de oorsprong van HIV en Ebola.

De studie van Harvard-onderzoeker Horowitz verzamelt bewijs om te concluderen dat de AIDS en de Ebola-virussen evolueerden tijdens kankervirusexperimenten waarbij apen werden geïnfecteerd met virale genen van andere dieren. Deze these biedt een heel ander beeld van virusmutaties en evolutie. Zijn thesis werd tot nu toe nooit weerlegd.

Een nieuw soort wapen?

Dr. Mc Dowell wijst ons ook op het bestaan van ‘laboratoria met bio- veiligheid 4’ (hoogst mogelijke veiligheid) in 22 landen wereldwijd waar pathogenen (ziekteverwekkers) worden gefabriceerd en op het feit dat er wel 60 landen zijn die biowapens stockeren.

Hij refereert naar Dr. Francis Boyle, expert in internationaal recht en in biowapens.

Dr. Francis Boyle:  They’re complete unsafe. BSL-3 and BSL-4 lab are only designed for research development testing of offense of biological warfare agents.  In my opinion, they serve no legitimate purpose at all. They should all be shut down, every one of them.

In een explosief interview heeft Dr. Francis Boyle, die de Biological Weapons Act opstelde, een gedetailleerde verklaring gegeven waarin hij toegeeft dat het Wuhan Coronavirus 2019 een offensief biologisch oorlogswapen is en dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hiervan op de hoogte is.

Dr. Francis Boyle, zegt het volgende:

“SARS CoV2 is an offensive biologic warfare agent made in a lab and engineered with gain of function properties. It is composed by Sars Cov 1 and HIV.”

Francis Boyle is hoogleraar internationaal recht aan de University of Illinois College of Law. Hij stelde de Amerikaanse binnenlandse uitvoeringswetgeving op voor het Verdrag inzake biologische wapens, bekend als de Biological Weapons Anti-Terrorism Act van 1989, die unaniem werd goedgekeurd door beide Huizen van het Amerikaanse Congres en ondertekend door president George H.W. Bush.

Waarom horen we niets van deze man?

Dr. Francis Boyle: Well, basically I’m blackballed and blacklisted off all the mainstream news media here on purpose. As far as I can figure out, the US government gave an order that I should not be interviewed by anyone, so I’m not.  

TRANSCRIPT: Bioweapons Expert Dr. Francis Boyle On Coronavirus

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − twaalf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.