Interview met Dr. Hilde De Smet, Dr. J. Denis en Meester M. Verstraeten (update)

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Het 5 voor 12 nieuws – interview met dr. Hilde De Smet, dr. J. Denis en meester M. Verstraeten, presentatie Paul Codde – Soms kan het even duren voor de video opstart….

https://odysee.com/@Politics:0/5-vr-12:3

Update: Youtube verwijdert onze reportage 12u na plaatsing. Met melding : Je content is verwijderd vanwege een schending van onze communityrichtlijnen. Omdat het de eerste keer is, ontvang je slechts een melding. Als het nogmaals gebeurt, krijgt je kanaal een waarschuwing en kun je één week niet uploaden, posten of live streamen.

Onze mening: de vrijheid van meningsuiting over wetenschappelijk feiten wordt hard aan banden gelegd door deze medische dictatuur. Wat zijn de volgende stappen? Vervolging? Banning vai de providers? Gevangeisstraffen?

Wij maken ons ernstig zorgen. En u ?

https://www.youtube.com/watch?v=7yXX4kEqTh0

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Interview met Dr. Hilde De Smet, Dr. J. Denis en Meester M. Verstraeten (update)

 • 14 november 2020 om 08:09
  Permalink

  Prachtige presentatie !
  Wat is de oorzaak van alles ?
  Als het over de hele wereld verspreid is, moet er toch een hilarisch grote reden achter zitten.
  Is daar weet van ? Kan dat publiek gemaakt worden ?
  Zolang de mensen of instituten die er achter zitten niet gekend zijn, is de enige mogelijkheid naar een oplossing praktisch nihil ! Vechten tegen een “vijand” die we niet kennen is hopeloos en eindeloos !
  Ik heb ideeën om dat ik niet stop met zoeken aan onze grenzen. Dan moeten we wel de handen in elkaar slaan met onze bevolking van de buurlanden, want het is 5 na 12 !

Reacties zijn gesloten.