Influenza vaccinatie gelinkt aan hogere Covid-mortaliteit

Vaccins kunnen in sommige gevallen een ernstiger ziekte veroorzaken wanneer ze worden blootgesteld aan een niet-gerelateerd virus, via een proces dat bekend staat als virusinterferentie.

Virus, Bacterie, Infectie, Ziekte

Tijdens de pandemische varkensgriep van 2009 bleek er sprake te zijn van virusinterferentie. Het seizoen griepvaccin verhoogde het risico van mensen om ziek te worden met pandemische H1N1-varkensgriep en resulteerde in ernstiger ziektes.Onderzoekers hebben ook ontdekt dat militairen die tegen griep waren ingeënt, meer vatbaar waren voor niet-gespecificeerde coronavirusinfectie dan niet-gevaccineerde tegenhangers.

Een data-analyse van oktober 2020 vond een positief verband tussen sterfgevallen door COVID-19 en griepvaccinaties bij ouderen over de hele wereld. Gebieden met de hoogste vaccinatiegraad hadden ook de hoogste COVID-19-sterftecijfers.

Virale interferentie

Mogelijke verklaringen zijn onder meer verminderde immuniteit tegen SARS-CoV-2 door een onbekend biologisch mechanisme en virale interferentie die verminderde niet-specifieke immuniteit veroorzaakt.
Een vraag die blijft hangen sinds de massale vaccinatiecampagne van 2009 tegen pandemische H1N1-varkensgriep is of vaccinatie tegen seizoen griep pandemische infecties kan verergeren.

Al vroeg in de COVID-19-pandemie bevestigde Dr. Michael Murray, natuurgeneeskundige en auteur, wat Judy Mikovits, Ph.D., me vertelde in haar tweede interview met mij, namelijk dat vaccinaties tegen seizoen griep mogelijk hebben bijgedragen aan de dramatisch verhoogde COVID-19 sterfte in Italië. In een blogpost wees hij erop dat Italië in september 2019 een nieuw, krachtiger type griepvaccin had geïntroduceerd, VIQCC genaamd:2

“De meeste beschikbare griepvaccins worden geproduceerd in geëmbryoneerde kippeneieren. VIQCC wordt echter geproduceerd uit gekweekte dierlijke cellen in plaats van eieren en geeft daardoor meer een ‘boost’ voor het immuunsysteem.

VIQCC bevat ook vier soorten virussen – 2 type A-virussen (H1N1 en H3N2) en 2 type B-virussen.3 Het lijkt erop dat dit ‘super’-vaccin het immuunsysteem zodanig heeft beïnvloed dat de coronavirusinfectie door virusinterferentie toeneemt …”

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + vijftien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.