Indische artsen negeren autoriteiten na honderden doden door COVID-vaccins

Dokters in India suggereren om bloedverdunnende medicijnen te nemen voor en na vaccinatie, omdat ze geloven dat Covid-vaccins levensbedreigend kunnen zijn.

In een brief riep Dr. C M K Reddy, voorzitter van de Tamilnadu Medical Practitioners’ Association, zijn collega-artsen op om “het voortouw te nemen in deze vreselijke situatie”. Hij voegde hij eraan toe dat beweringen van de Adverse Effects Following Immunisation (AEFI) Committee dat sterfgevallen als gevolg van het Covid-vaccin geen verband met elkaar hielden, “met een korreltje zout moeten worden genomen”.

Dr Reddy zei dat 124 sterfgevallen en 305 ziekenhuisopnames na het Covid-vaccin werden geanalyseerd, waarbij de overgrote meerderheid van deze gevallen zich binnen drie dagen voordeden.

Hij zegt dat de meeste van deze gevallen te wijten waren aan hartaanvallen, beroertes en bloedstolling, soortgelijke problemen dus die wereldwijd werden gemeld en artsen over de hele wereld zorgen blijven baren.

In de brief schrijft hij: “Als ze te wijten zijn aan andere oorzaken dan vaccinatie, zouden ze gelijkmatig verdeeld moeten zijn over de week na vaccinatie, maar 75% van de sterfgevallen deed zich voor binnen de eerste drie dagen.

Dr Reddy vervolgde: “Ik denk dat de sterfgevallen te wijten kunnen zijn aan de bloedstollende eigenschappen van het vaccin, wat kan leiden tot coronaire of cerebrovasculaire aandoeningen, vooral als er reeds bestaande aandoeningen in die bloedvaten aanwezig zijn.

“Als ik deze logica toepas op al degenen die mij voor de vaccinatie om advies belden, ben ik twee dagen voor de vaccinatie begonnen met antistollings- en bloedplaatjesaggregantia (rivaroxaban 10mg en aspirine 65mg) en ben daar acht dagen na de vaccinatie mee doorgegaan, zonder dat er bij 125 patiënten belangrijke bijwerkingen zijn gemeld.

“Dit is misschien geen strikt gerandomiseerde, gecontroleerde studie, maar we zijn wanhopig in het voorkomen van sterfgevallen na het vaccineren en zouden onze patiënten moeten kunnen verzekeren van hun veiligheid.”

Dr Reddy bespreekt nu met zijn collega-artsen of ze hun bezorgdheid naar de AEFI-commissie moeten versnellen, maar voegde eraan toe: “Laat Tamilnadu-artsen het voortouw nemen in deze vreselijke situatie.”

Lees het volledig artikel hier.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − vijftien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.