In Zwitserland wordt de nationale wetenschappelijke raad voor de rechter gedaagd wegens COVID-angstzaaien

De Vereniging van “Vrienden van de Grondwet” heeft bij het Openbaar Ministerie te Zürich een klacht ingediend tegen de staatsautoriteit Zwitserse Nationale Covid-19 Science Task Force Covid-19, in de persoon van haar voorzitter, Martin Ackermann.

De tekst van de klacht is een krachtig pleidooi voor de democratie en het behoud van de vrijheid in Zwitserland. Zij beschuldigt de Task Force ervan te hebben ingespeeld op angstgevoelens om autoritaire maatregelen op te leggen. Vrienden van de Grondwet is een vereniging die zich inzet voor een vrij en soeverein Zwitserland in overeenstemming met de federale grondwet.

De aanklacht van de Vrienden van de Grondwet heeft betrekking op de verklaringen die tijdens de COVID 19-crisis zijn afgelegd en die als misleidend en onwaar worden beschouwd en het politieke beleid opzettelijk hebben beïnvloed in de richting van angst en een verscherping van het gezondheidsbeleid. In de klachtenbrief klaagt de auteur de Task Force aan, die ervan wordt beschuldigd: “opzettelijk en met succes het publiek angst aan te jagen door doemscenario’s te presenteren waarvan het vanaf het begin duidelijk was dat ze niet zouden komen”.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.