Immuungecompromitteerde mensen kunnen een derde COVID-19-vaccindosis krijgen, zegt de FDA en het CDC in Amerika

Ze reageren mogelijks niet zo goed op twee doses. Het is de eerste groep in de VS die wordt aanbevolen om extra doses te krijgen.

De media in Amerika zijn volop begonnen met het promoten van het 3e vaccin. Vele mensen hebben al 2 of meerdere shots gehad, maar dit betreft de 3e ronde van vaccinaties. In eerste instantie worden de extra gevoelige mensen getarget.

Immuungecompromitteerde mensen zouden een derde dosis van een COVID-19-vaccin moeten krijgen, heeft een commissie van de Centers for Disease Control and Prevention vandaag aanbevolen. Na het nemen van slechts een standaardreeks van twee doses van het Pfizer / BioNTech- of Moderna-vaccin, kunnen patiënten mogelijk niet genoeg antilichamen tegen het coronavirus aanmaken.

Ook de Food and Drug Administration zal mensen met een aangetast immuunsysteem in staat stellen een derde dosis van de Pfizer / BioNTech en Moderna COVID-19-vaccins te krijgen. Het bureau wijzigde de toelatingen voor noodgevallen voor elk vaccin om deze specifieke groep mensen een extra injectie te geven.

bronbron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.