Huisarts zag patiënt overlijden na vaccinatie: ‘Je moet het heel serieus nemen’

Het corona-vaccinatieprogramma is onder grote druk tot stand gekomen en meer politiek gedreven dan wetenschappelijk verantwoord. Dat vindt Bart van Tienen, huisarts in Enschede. Afgelopen dinsdag overleed een patiënt van hem, na vaccinatie met het Moderna-vaccin. Een oudere, maar gezonde patiënt. Van Tienen had al vragen, en die zijn er niet minder op geworden.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

6 gedachten over “Huisarts zag patiënt overlijden na vaccinatie: ‘Je moet het heel serieus nemen’

 • 15 februari 2021 om 02:59
  Permalink

  Een goede vriend (65 j) vroeger werknemer bij J&J als scheikundige was vroeger geregeld vrijwilliger bij trials van nieuwe medicatie. Hij heeft zich als kandidaat gemeld voor dit nieuwe vaccin en is geweigerd omdat hij lang geleden een darmoperatie heeft gehad.

  Beantwoorden
  • 15 februari 2021 om 13:12
   Permalink

   En bij alle reclame zou dus ook een waarschuwing moeten komen dat het niet voor iedereen geschikt is. Maar ja, hoe geloofwaardig zou het zijn dat je best kerngezond moet zijn om het vaccin te overwegen, wetende dat een gezond mens zeer waarschijnlijk ook weinig problemen zou krijgen met het virus. Altijd komt de vraag naar boven: voor wie is dat vaccin dan wel geschikt? Wat is het nut dan? Zeker onverantwoord om het op de wereldpopulatie toe te passen. De wereld heeft andere noden die dringend opgelost moeten worden zoals honger, gebrek aan drinkbaar water,…….

   Beantwoorden
 • 15 februari 2021 om 09:05
  Permalink

  Gedeeld op Facebook, zichtbaar voor iedereen.

  Beantwoorden
 • 16 februari 2021 om 09:53
  Permalink

  Ja maar we hebben allemaal de keuze en zonder pistool op je hoofd , je doet het wel of je doet het niet of wel je gaat dood door eigen risico of op het risico van ??? daarbij komt door deze verklaring /verhaal van deze huisarts twijfel ik wel aan de betrouwbaarheid van deze arts, artsen leggen een eed af en houden zich daar aan als het goed is en dus een betrouwbare arts is ,hier wordt dus een valse doodsoorzaak door een huisarts ondertekend en dat is in strijd met zijn eed als arts en is deze man dus niet betrouwbaar en zou geen arts meer mogen zijn , en eigenlijk zou hij vervolgd moeten worden en ook worden aangeklaagd door de nabestaanden van de overledene , dus voor mij is dit een niet betrouwbaar verhaal en lijkt mij meer op een broodje aap verhaal , stemming makerij !!!!!!!

  Beantwoorden
  • 16 februari 2021 om 14:04
   Permalink

   Oei, vergeet niet dat deze huisarts het vaccin niet heeft toegediend. Schiet niet op deze huisarts dus. Zo slim zit het systeem in mekaar dat het vaccineren in vaccinatiescentra plaatsvindt en dus aan de controle van de huisarts voorbij gaat. Door dit filmpje brengt hij wel aan het licht wat er kan gebeuren, zo neemt hij in elk geval verantwoordelijkheid op. Zijn boodschap is duidelijk een waarschuwing, het goede weegt door. Kritiek is makkelijk achteraf.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.