Huisarts spreekt zich uit over vaccinatiedwang

Huisarts Jan Vingerhoets uit Bergen op Zoom spreekt zich duidelijk uit tegen een vaccinatiedwang en legt uit waarom.

“Eerst is ter twijfel over het vaccin zelf: hoe goed is het onderzocht? Is er openheid over de bijwerkingen? Blijkens de medische literatuur ben ik niet de enige die zich hierover zorgen maakt: zie bijvoorbeeld deze link en zelfs de mededeling van Van Dissel in mijn vorige post. (zie hiervoor de Linked in post van Jan Vingerhoets)

Dan is er de vraag: doet het vaccin wat het moet doen? Wat er tot nu toe bewezen is, is dat het verkoudheid, keelpijn en hoestklachten door het coronavirus kan voorkomen: niet meer dan dat. Heel terloops maar ten onrechte wordt daaraan de suggestie verbonden dat het dus ook ziekenhuisopname en sterfte voorkomt. Maar lieve mensen, dat is niet meer dan een aanname en daarvoor ontbreekt ieder bewijs. Waarom is de overheidsvoorlichting daar niet eerlijk over? Spelen hier andere belangen? Als ik daarover nadenk dan word ik heel somber.”

De link naar het volledige artikel vind je hier: https://de-ware-wereld.nl/2020/12/28/huisarts-spreekt-zich-uit-over-vaccinatiedwang/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)