Huisarts Dr. Deemans uit Horst moedigt de gemeenteraad aan om burgerlijk ongehoorzaam te worden en jongeren voor de prik te behoeden.

Gevaccineerden gaan volgens de verwachting van Dr. Deemans binnen 10 jaar dood: “Waarschuw iedereen om je heen en wees burgerlijk ongehoorzaam vanuit lijfsbehoud”, is zijn devies.

Huisarts Dr. Deemans uit Horst, aan de Maas, moedigt de gemeenteraad aan om als eerste gemeente burgerlijk ongehoorzaam te worden en jongeren voor de prik te behoeden, om zo erger te voorkomen.

Dr. Deemans schetst in deze video (11 min.) de zin en onzin van vaccinaties en andere maatregelen in relatie tot Corona.

Hij onderbouwt zijn verhaal op basis van wetenschappelijke feiten. Ook legt hij uit wat er in de injecties is aangetroffen, waaronder grafeenoxide en zware metalen.

Het zijn volgens hem “gifcocktails”.

Deze gifcocktails veroorzaken vele nevenwerkingen, waaronder pericarditis. Mensen, vooral jongeren, zouden hiervoor beschermd moeten worden.

Hij stelt tot slot ook de veranderende relatie tussen wetenschap en politiek aan de kaak. Laat de wetenschap aan de wetenschappers over.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + zeventien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.