Hoofdwetenschapper WHO riskeert levenslange celstraf wegens het afraden van Ivermectine als geneesmiddel tegen Covid-19. Desinformatie kan levens kosten oordeelt Indië.

India zou het eerste land kunnen zijn dat een WHO-wetenschapper aanklaagt wegens het adviseren tegen Ivermectine als geneesmiddel voor Covid-19. De Indiase Orde van Advocaten is een procedure gestart.

Op 25 mei heeft de Indian Bar Association (IBA) een rechtszaak aangespannen tegen dr. Soumya Swaminathan, hoofdwetenschapper van de WHO, en beschuldigde hem ervan de dood van Indiase burgers te veroorzaken door hen te misleiden over Ivermectine.

De WHO-wetenschapper wordt beschuldigd van het plaatsen van een misleidende tweet op 10 mei 2021 tegen het gebruik van ivermectine, waardoor de staat Tamil Nadu Ivermectine de volgende dag uit het protocol verwijderde. Deze behandeling was net daarvoor effectief verklaard tegen Covid-19.

Als dr. Soumya Swaminathan schuldig wordt bevonden, kan ze worden veroordeeld tot de dood of levenslange gevangenisstraf.

Advocaat Dipali Ojha, senior advocaat van de Indiase Orde van Advocaten, dreigde Dr. Swaminathan met strafrechtelijke vervolging “voor elke dood” veroorzaakt door zijn daden van commissie en nalatigheid. De brief beschuldigde Dr. Swaminathan van wangedrag door zijn positie als gezondheidsautoriteit te gebruiken om de speciale belangen van de lucratieve vaccinindustrie te dienen.

Ivermectine is een goedkoop medicijn dat wordt voorgeschreven als een antiparasitair middel. Het is populair geworden voor de preventie van covid-19. De WHO en de FDA keuren Ivermectine niet goed, maar veel artsen en wetenschappers denken dat het effectief is. Sommigen beweren dat staten in India die Ivermectine gebruikten, veel betere resultaten hadden en significant minder sterfgevallen als gevolg van Covid dan staten in India die geen Ivermectine gebruikten.

In de regio’s Delhi, Uttar Pradesh, Uttarakhand en Goa daalden de gevallen met respectievelijk 98%, 97%, 94% en 86%. In Tamil Nadu daarentegen, die ervoor koos om geen Ivermectine te gebruiken, explodeerde het aantal gevallen en werd het het hoogste in India. Het aantal doden in Tamil Nadu is vertienvoudigd.

Noot van de redactie :

India had al eerder te maken met wanpraktijken m.b.t vaccinatie tegen polio. Het vaccin veroorzaakte een polio epidemie waardoor duizenden kinderen verlamd raakten. Het vaccin was gesponsord door de Bill & Melinda Gates Foundation. Misschien zijn ze daarom alerter? Hopelijk zal Europa hier ook iets van opsteken…

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + zeven =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.