Hoe het allemaal in elkaar past: Covid, 5G, Nanotech en Transhumanisme

🕒 Leestijd: 8 minuten

De draadloze toekomst is hier. Het model verandert mensen, via nano-implantaten, in antennes die informatie kunnen verzenden. Ze veranderen menselijke wezens in quasi-machines. In het kader van deze transhumanistische agenda is het de bedoeling nanotech in onze lichamen te plaatsen waarmee we in real time kunnen communiceren met het Smart Grid dat via 5G wordt gevoed, schrijft Maryam Henein.

De 4e Industriële Transhumanistische IOB Grafeen Nanobot Revolutie

Het wordt het ‘internet van lichamen’ (IoB) of de ‘nanotech van dingen,’ (NToT) genoemd, en het sluit aan op het internet der dingen (IOT). Eén manier om dit te bereiken is door sensoren van grafeen in weefsels in te bedden. Een andere manier is om de nanotechmaterie in het lichaam te implanteren of in te nemen, waardoor een intern technologieplatform ontstaat.

Zo beschreef Albert Bourla, CEO van Pfizer, de allereerste door de FDA goedgekeurde ‘elektronische pil’, die zal uitnodigen tot ‘naleving’ door een signaal naar je ‘dokter’ te sturen dat je inderdaad je ‘medicatie’ hebt geslikt.

“Wat we zullen zien is een soort samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld,” zegt Klaus Schwab van het World Economic Forum.

Oh Klausy!

Om al deze connectiviteit mogelijk te maken, moeten deze deeltjes GRAFEEN bevatten, een supergeleidend materiaal dat integreert met neuronen in het lichaam en de hersenen. Nanotech, gepionierd door Nanotech Koning Charles Lieber, is volledig ongereguleerd. Het bestaat al in voedsel, medicijnen, vaccins, water en de lucht die we inademen. Hoewel er geen tekort is aan studies gewijd aan op grafeen gebaseerde nanomaterialen (GBN’s), ontbreekt het systematisch onderzoek naar de effecten op de menselijke gezondheid of het milieu.

En toch wordt de integratie van mensen met hardware ons zogenaamd verkocht voor onze veiligheid en gezondheid. Op een site genaamd Nano Robot Inventor staat in een artikel uit 2008, getiteld Nanorobots to improve health care, het volgende:

“Recente ontwikkelingen op het gebied van nano-elektronica, met transducers die geleidelijk kleiner worden door nanotechnologie en koolstof nanobuisjes, zullen naar verwachting resulteren in innovatieve biomedische instrumentatiemogelijkheden, met nieuwe therapieën en efficiënte diagnosemethodologieën.”

Lieber bevestigt:

“Een transistor maakt het ook mogelijk om een spanningspuls aan te brengen, dergelijke apparaten zouden op een dag kunnen zorgen voor hybride biologisch-digitale rekenkracht, of diepe-hersenstimulatie voor Parkinson-patiënten, of kunnen dienen als interface voor een prothese die informatieverwerking vereist op het punt waar het aan zijn eigenaar vastzit.”

Tussen haakjes, Lieber heeft voor communistisch China gewerkt. Lieber heeft ook gewerkt aan zeer gevoelige onderzoeksprojecten voor het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DOD).

In de jaren ’30 vond de CCP uit wat nu bekend staat als “hersenspoeling”. De term is een letterlijke vertaling van de Chinese term, Xi Nau, of “hersens wassen”. Lieber heeft China en anderen geholpen om over te stappen op een moderne versie van hersenspoeling.

“Ik was een van de eersten – in 1998 – die ontdekte hoe je deze nanodraden kweekt,” heeft Lieber verklaard.

Als u me niet gelooft, zoek dan maar eens op zijn breingestuurde muis. En toch, Lieber ging van vermeende spion naar een veroordeelde belastingontduiker. Wie heeft de ethiek van zijn uitvindingen onderzocht? Het is al bewezen dat Lieber’s “injecteerbare elektronica” in de hersenen kan worden geïntegreerd met “minimale inbreuk,” en minstens een jaar kan blijven functioneren. Wie weet wat er daarna gebeurt?

Het doel van AI: Brain-Computer Interface

Op Code Conference 2016 verklaarde Elon Musk publiekelijk dat gezien het huidige tempo van de vooruitgang van kunstmatige intelligentie (AI), de mens uiteindelijk kon verwachten dat hij cognitief achterop zou raken, intellectueel “by a lot.” Zijn oplossing voor dit onaantrekkelijke lot is een nieuwe brein-computer interface.

Het internet van lichamen (IoB) zal ons ook veel vertellen. De sensoren die in het lichaam van elke persoon worden geplaatst, zullen gegevens verzamelen… en er is vastgesteld dat die gegevens kostbaarder zijn dan olie.

Om de zaken in perspectief te plaatsen: Big Pharma , met de hulp van Big Tech, begon zich al in 2019 de medische gegevens van miljoenen Amerikanen toe te eigenen. U kunt mijn artikel lezen met de titel Dr. Google Will See You Now. Alphabet, het moederbedrijf van Google, nam FitBit over voor een koele $ 2,1 miljard. Nu, in het derde jaar van het Rona Regime, komen ze achter ons aan.

Stel je voor hoeveel informatie ze technisch kunnen verzamelen door ons een ‘levensvatbaarheidsscore’ te geven. In Nederland worden hun biometrische massabewakingspraktijken steeds meer gebruikt om de toegang van mensen tot de gezondheidszorg, sportlocaties, reizen, winkelen en andere dagelijkse activiteiten te controleren. Activisten hebben zelfs een campagne die ‘vorder je gezicht terug’ heet.

Terwijl globalisten de wereld willen vaccineren en toekijken hoe onze medemens verandert in ‘Magneto Man’, zijn er aanwijzingen dat Big Harma, geholpen en bijgestaan door ZEER ziekelijke Rockefeller ziekenhuizen, ons injecteren met nanodeeltjes die bedoeld zijn om te reageren op signalen terwijl ze – oeps – onze aard en DNA veranderen.

Ik begrijp het, dit klinkt samenzweerderig. Als u de memo nog niet hebt gekregen dat sommige van deze spuiten zoutoplossing bevatten, terwijl andere zijn bezoedeld met microscopische nanodeeltjes die geleidend zijn, overweeg dan:

In 2017, in een nu-geschrobd-van-het-internet keek een studie uit taly naar hulpstoffen. Onderzoekers ontdekten dat 15 traditionele vaccins (en 44 variaties daarop), allemaal vervaardigd door toonaangevende mondiale bedrijven, een voorheen niet gemelde en verontrustende overeenkomst deelden: de vaccins waren “zwaar verontreinigd met een verscheidenheid aan nanodeeltjes.”

Dit is een onweerlegbaar feit. Je kunt ze alleen niet zien. Een nanometer is 1/80000ste van de diameter van een wimper, een-miljoenste van de grootte van een speldenknop.

“Als je nanodeeltjes zichzelf correct assembleren met de injecteerbare nanogaasjes van Harvard Charles Lieber, kun je een leuk klein draadloos nanonetwerk in het doelwit opzetten”, zegt onderzoeksjournalist George Webb, die zich sinds 2020 heeft verdiept in Lieber en het oorsprongsverhaal uit Wuhan. “Corona heeft niet alleen DARPA’s mRNA-technologie gelanceerd, Corona heeft ook nanotechnologie voor immunologie gelanceerd. Goud, zilver, ijzeroxide, siliciumdioxide en grafeen zijn allemaal nanodeeltjes die worden onderzocht voor COVID-toepassingen.”

Het is allemaal onderdeel van het Covid Industrieel Complex.

Cinco Geo Je Bestaan

In januari 2020, toen mensen in Wuhan begonnen te vallen als vliegen, vermoedde ik dat nanotech – ons gebracht door Charlie Lieber via een verplichte experimentele injectie of gespoten via drones – misschien een wisselwerking had met het internet der dingen. Interessant is dat Wuhan, de hoofdstad van de Chinese provincie Hubei, de eerste 5G-demonstratiezone was in het Central Business District (CBD), volgens een 5G-samenwerkingsovereenkomst die op 3 september 2019 werd ondertekend door China Mobile en de lokale autoriteiten.

Zo ontdekte ik het verband tussen Lieber en 5G. In 2020 was het taboe om over 5G te praten, dus bedacht ik de codewoorden, Cinco Geo, om censuur af te wenden. Voor de goede orde, ik woonde aan de overkant van een straat van een test-zendmast in Beachwood, Los Angeles. Ik kreeg 65 dagen lang koorts en kon niet slapen. Hoewel ik niet kon bewijzen dat het de straling was, bewees een door Dr. Mercola goedgekeurde meter dat de 5G-technologie zeker was ingeschakeld. Dat was 2019.

Snel vooruit naar 2020.

Terwijl ze ons lockdown sloten voor het virus, werden in het hele land mobiele torens gebouwd. In feite was de installatie van 5G-masten de enige industrie die bloeide in het begin tot het midden van 2020.

Toen het ging om aantrekkelijke netneutraliteit, zei Ajit Pai, de voormalige door Trump benoemde voorzitter van de Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC), dat de overheid geen plaats had in de particuliere sector. Maar toen het om 5G ging, was de overheid niet alleen een noodzaak, maar ook een vereiste. Toen ik bijvoorbeeld onlangs Miami-Dade County belde om te proberen te achterhalen of zij het 5G-signaal hadden versterkt, werd ik doorverwezen naar de federale overheid.

In feite heeft de FCC in 2018 het “5G Fast Plan” geïnitieerd om de superioriteit van de Verenigde Staten in de tech-race vast te stellen. Ze waren van plan om het HELE land te bedekken met 5G small cells die tussen elke 2 tot 10 huizen worden geplaatst. De industrie beweert dat ze zoveel antennes nodig hebben omdat 5G millimetergolven gebruikt die kleine afstanden afleggen en gemakkelijk kunnen worden geblokkeerd door muren en zelfs gebladerte. Om dit te compenseren hebben ingenieurs manieren gevonden om de golven om te zetten in bundels en ze doelbewust te richten.

Voor de goede orde: de CEO van Verizon hielp de mythe van millimetergolven te ontkrachten en zei dat de signalen inderdaad door gebladerte kunnen dringen en dat de golven 600 meter van zender tot ontvanger kunnen overbruggen. En toch werden er nog steeds small cells gebouwd.

Het 5G Fast Plan

Als onderdeel van het 5G Fast Plan heeft de FCC regels hervormd die decennia geleden waren ontworpen om kleine cellen mogelijk te maken. De hervormingen waren bedoeld om ‘kortzichtige’ gemeenten die de uitrol van de 5G-technologie probeerden te blokkeren een halt toe te roepen. Lokale overheden kregen een redelijke termijn om aanvragen voor small-cell torens goed te keuren of af te keuren.

Kleine groepen mensen in het hele land hebben lokale vergaderingen bijgewoond om deze doorn in het oog te bestrijden, maar ze maken niet echt een kans. In het beste geval, als de gemeenten geld hebben, worden de 5G-masten verplaatst naar een andere buurt. Natuurlijk zijn er geen gezondheidsstudies over 5G uitgevoerd.

Op 19 januari, de dag dat ik ziek werd door wat voelde als blootstelling aan straling, werden vluchten naar de VS, waaronder naar Miami, opgeschort vanwege zorgen over 5G. Ik moest drie keer overgeven. Ik had waterige ontlasting. Ik voelde me angstig. Ik viel bijna flauw tijdens yogales. En, ik verloor mijn reukzin. Ik dacht dat het de Rona was. Maar ik was niet ziek met griep of verkoudheid symptomen. Ik had geen hoest of ademhalingsproblemen. Mijn symptomen kwamen niet overeen met de Moronische variant. Een vriend zei tegen me, “je moet de Delta hebben gekregen”. Ik lachte in mezelf. Na wat onderzoek te hebben gedaan, kwam ik er ook achter dat de CDC iets erkent dat Acuut Stralings Syndroom heet.

Kunt u het (smart) licht zien?

Wist u dat elke verlichtingsinstallatie een data-infrastructuur kan zijn? Tweewegcommunicatie kan ook plaatsvinden via lichtsignalen.

Denk aan mobiele telefoons en straatverlichting.

Analisten voorspellen dat de markt voor smart verlichting tussen 2018 en 2023 met meer dan 21% per jaar zal groeien. Een groot deel van deze groei zal worden aangedreven door draadloze installaties – en de spannende nieuwe toepassingen die ze ondersteunen. Daarom stopt één bedrijf Bluetooth low energy (BLE)-technologie in zijn aangesloten componenten, waardoor elke armatuur draadloos kan communiceren met nabijgelegen Bluetooth-compatibele smartphones.

Worden draadloze verlichtingsbesturingen binnenkort de nieuwe norm, waardoor de voordelen van smart verlichting toegankelijker worden voor organisaties overal?

Ping, verzamelen, Ping, Ping

Laten we eens samenvatten hoe dit alles met elkaar samenhangt.

Naadloze mens-machine interactie neemt snel toe.

Wat als deze injecties nooit “vaccins” tegen een virus zouden zijn? Wat als in plaats daarvan de injecties een geheim nanotech-project zijn, ontwikkeld om de hersenen van de menselijke bevolking te controleren? (Tot nu toe weten we niet specifiek hoe ze ons DNA kunnen wijzigen via 5G).

Het lijkt erop dat sommige prikken werden vervaardigd met behulp van nanotechnologie. In Spanje werd het zelfs omschreven als “geheime nanodeeltjes”. Deze nanodeeltjes worden magnetisch wanneer ze dezelfde temperatuur bereiken als het menselijk lichaam. Wanneer ze in een omgeving onder nul graden blijven, blijven ze niet-magnetisch. Misschien een van de redenen waarom ze de injecties gebruiken?

Het grafeenoxide werkt als een antenne voor de elektronische circuits die ze injecteren. Als ze transistors kunnen maken, kunnen ze ook een identificatiemiddel maken zoals een RFID-chip die een nummer terug kan pingen, zodra de persoon in de buurt is van een radiofrequent (RF) veld. Grafeenoxide in de hersenen creëert transistors, en ogenschijnlijk zijn eigen netwerk.

Voor een groot deel dankzij Lieber kunnen moleculen van GRAFEEN op afstand met neuronen in de hersenen communiceren met behulp van verschillende radiofrequenties (5G zou er één van kunnen zijn). Kunnen zij ook de hersenen in kaart brengen en op afstand INSTRUCTIES zenden en ontvangen? Worden deze nano-apparaten en slimme biosensoren programmeerbaar? Ja!

Kijk eens naar de volgende passages uit een paper uit 2008:

“… In de voorgestelde platformarchitectuur kunnen verschillende programma’s en commando’s worden verzonden en informatie worden opgehaald van binnen [het] lichaam via draadloze communicatie, wat belangrijke aspecten oplevert voor de interface en medische instrumentatie van nanorobots.”

“Het voorgestelde model maakt gebruik van elektromagnetische radiogolven om opdrachten te geven en de huidige status van nanorobots in het lichaam te detecteren. Daarom wordt de mobiele telefoon toegepast voor het medische nanorobotica platform. Dit gebeurt doordat de mobiele telefoon een magnetische handtekening uitzendt naar de passieve CMOS-sensoren die zijn ingebed in de nanorobot, waardoor gegevens kunnen worden verzonden en ontvangen via elektromagnetische velden. Van de laatste reeks gebeurtenissen die in patroonarrays zijn opgenomen, kan informatie worden teruggekaatst door golfresonantie.”

Wat gebeurt er als je communicatie met nanorobots integreert met behulp van RFID, mobiele telefoons en satellieten en dit toepast op alomtegenwoordige bewaking op lange afstand en gezondheidsmonitoring?

De jury is er nog niet uit.

“We zijn hier in een live-oefening …. om dit goed te doen!” verklaarde Sec. Mike Pompeo tijdens een persconferentie terug in januari 2020.

“Je had het ons moeten laten weten,” mompelde president Trump terug.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

17 − 11 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.