Hoe gekker kan het worden: nanorobots gevonden in Darkfield levende bloedanalyse via Scalar Wave Quantum Cold Laser

🕒 Leestijd: 3 minuten

Dr. Ana Mihalcea toont op haar substack de videos die ze gemaakt heeft met haar Darkfield microscoop, waar duidelijk nanobots te zien zijn in het levende bloed. Ze doet een poging om via Scalar Wave Quantum Cold Laser deze uit te schakelen.

Ik had met mijn donkerveldmicroscoop naar deze analyse van levend bloed gekeken en zag microrobots. Ik noem ze zo omdat ik zie dat ze licht uitzenden in meerdere frequenties. Ze lijken duidelijk kunstmatig intelligent te zijn. De nanotechnologie en technische literatuur die polymeer gecoate kwantumdots in het 100nm-groottebereik beschrijft. Deze structuren hebben een grootte van ongeveer 500 nm, maar met de donkerveldmicroscoop lijken ze ongeveer een factor 15 groter dan ze zijn.

Veel mensen hebben zich afgevraagd of verschillende frequenties de microbots zouden deactiveren.

Ik nam mijn 405nm Quantum Scalar Wave Cold Laser en pulseerde deze op 3 frequenties van 528nm, 369nm, 417nm. Deze frequenties hebben uiteraard helende effecten op het DNA. Ik vroeg me af of het de microbots zou deactiveren.

In onderstaande video zie je een microbot in het bloed. Ik zette de laser aan het begin van de video aan en richtte hem op de dia. Het leek mij niet dat de bot reageerde.

Ik heb een andere microbot gevonden. Ik noem de microbot de knipperende lichten die schijnbaar van grootte veranderen, maar duidelijk pulserende lichtfrequentie, voornamelijk in het zichtbare licht en het blauwe bereik van wat ik kan zien. Deze microbot leek enigszins beïnvloed te zijn door de scalaire golffrequentie van de Cold Laser. Het stopt in zijn sporen en lijkt onbeweeglijk te worden binnen een paar minuten nadat hij de laser op het bloed heeft geschenen.

Hier is nog een microbot in hetzelfde bloedmonster waar ik op heb ingezoomd en vervolgens aan de laser heb blootgesteld. Deze lijkt niet veel te reageren en gaat door met zijn missie om rode bloedcellen aan te vallen.

Voor de tijd dat ik de microbots observeerde met blootstelling aan de koude laser, zag ik geen significant effect. Ik heb gekeken naar de analyse van levend bloed na het gebruik van scalaire golftechnologie zoals het EES-systeem. Het helpt de rode bloedcellen en lijkt de vorming van rouleaux te verminderen, maar vermindert de nano- en microtechnologie in het bloed niet.

Veel mensen denken dat het gebruik van Rife-frequenties zal helpen, maar je kunt plastic of rubber niet oplossen met Rife, wat hydrogel is. Vergeet niet dat sommige clinici denken dat dit parasieten zijn. Dat zijn ze niet.

Kijk naar het werk van de toxicoloog Dr. Hildi Staninger. Ze was een pionier in het testen van deze hersen-computerinterfacetechnologieën die al tientallen jaren worden bewapend op gerichte mensen via hersenchips en implantaten, evenals via Morgellons. Ze liet een deskundige parasitoloog bevestigen dat Morgellon geen parasiet is, het is een synthetische polymeer plastic siliconentechnologie die dierlijke eiwitten met metalen erin gebruikt. Lees haar analyse over deze plasmonische kristalnanomachines die al tientallen jaren op de mensheid worden ingezet.

Veel beoogde personen hebben last van deze implantaten en ze zijn verwijderd en geanalyseerd, zoals weergegeven in het onderstaande artikel. Morgellon’s is een vorm van deze oorlogsvoering, want de biosensoren kunnen op grote schaal worden ingeademd wanneer ze worden verneveld als slim stof. Haar toxicologische analyse toont duidelijk aan dat het geen parasiet is, maar een DNA-sensor op basis van polyamide-eiwit en metaal. Clifford Carnicom en ik vonden deze polyamidegroepen ook als het hoofdbestanddeel van hydrogel in Near Infrared Spectroscopy. Hij noemt de microrobots CDB.

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/global-brain-chip-and-mesogens-nano

“Om de technologie van mesogenen en hun meerdere slimme functionele toepassingen voor detectie, payload-afgiftesystemen en andere gerelateerde aspecten van hun ontwerp te begrijpen, moet men altijd onthouden dat het mesogen het gereedschap of apparaat is – zoals het wiel op een auto voor de nano-machine. De nanomachine kan worden ontworpen om de robot, chirurgische scalpel, camera…

Lees het hele verhaal

Samenvatting:

Directe blootstelling aan gepulseerde koude scalaire kwantumlaser met genezingsfrequentie lijkt de microrobotachtige kunstmatige intelligentie bidirectionele telemetrie-biosensoren niet af te schrikken.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.