Hoe erg is de corona (propaganda) echt? Enkele cijfers.

De website Hoe erg is corona echt? maakt een analyse van de cijfers en vergelijkt deze met wat ons voorgeschoteld wordt in de media. Schrikbarend hoe we misleid worden. We betreuren hoe meegaand de gemiddelde burger is. Een beetje kritisch denken zou volstaan om deze leugens te doorprikken…

Wat zegt het laatste nieuws?

In Vlaanderen zijn er tussen de 18 jaar – 64 jaar 1201 gevaccineerden besmet en 1501 niet- gevaccineerden. Kloppen deze cijfers?

Kan best, maar we moeten ook even bedenken dat: wie gevaccineerd zich niet moet laten testen om ergens binnen te mogen, er zijn dus natuurlijk meer PCR- testen van niet-gevaccineerden in de omloop…

Als we even kijken naar wie nu in het ziekenhuis ligt: toch ook even nuanceren.

Wanneer we kijken naar het aantal niet-gevaccineerden dat in het ziekenhuis ligt, wordt namelijk geen rekening gehouden met het feit dat een gevaccineerde die een auto- ongeluk heeft, meteen behandeld wordt terwijl een niet-gevaccineerde eerst een PCR test dient te doen. Dus deze mensen komen dan ook in de groep ‘niet- gevaccineerden op intensieve zorgen‘ terecht. Bij die groep van 51, niet-gevaccineerd, tussen de 18 jaar en 64 jaar dus. Het zijn daarom geen COVID patiënten.

Misschien toch even de context schetsen voordat slecht nieuws zomaar verspreid wordt?

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Hoe erg is de corona (propaganda) echt? Enkele cijfers.

 • 24 november 2021 om 22:29
  Permalink

  Ik ben niet gevaccineerd omdat ik twijfel of we correcte cijfers voorgeschoteld worden, omdat de vaccins niet effectief genoeg zijn, niet lang genoeg werken en omdat ik bang ben voor bijwerkingen.
  Ik vraag me echter af wat het nut is van bovenstaand filmpje dat blijkaar belangrijk genoeg zou zijn om vlug toch nog vlug eens tussen de soep en patatten op internet te zetten.
  We weten dat de vaccins niet 100% werken. Als 90% gevaccineerd is, is het logisch dat er meer gevaccineerden gehospitaliseerd zijn dan niet-gevaccineerden.
  De absolute cijfers worden hier misbruikt en dat schaadt jullie geloofwaardigheid. De argumentatie en sensatiezucht op sites zoals deze werkt bij mij omgekeerd en doen me afvragen of ik me niet beter zou laten vaccineren.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + vijftien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.