Dr. Hilde De Smet: Preventie en mondmaskers

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Hilde De Smet – Symposium Alliantie Voor Vrijheid 27 maart 2021

Hilde De Smet, °13/02/1975 

In 2002 studeerde ik af als arts aan de KUL. Na één specialisatiejaar anesthesiologie, startte ik mijn opleiding huisartsgeneeskunde aan de RUG. In mijn praktijk werkte ik vooral met natuurlijke en complementaire therapieën, applied kinesiology, traditionele chinese geneeskunde, auriculotherapie, NST, kruiden en voedingssupplementen, homeopathie en lichttherapie.  

In augustus 2019 stopte ik mijn persoonlijke consultaties en besloot mij uitsluitend te wijden aan het geven van cursussen, want er is heel veel wat we zelf kunnen doen om gezond en vitaal te blijven (of te worden). Deze kennis is van onschatbare waarde.

Sinds augustus 2020 ben ik verbonden met Docs4opendebate en heb meegewerkt aan de open brief van artsen aan de Belgische politici en media. (www.docs4opendebate.be), die een stopzetting van alle maatregelen vroeg. Op dit moment houdt de corona crisis mij voltijds bezig en sta ik dagelijks in contact met vele artsen en wetenschappers wereldwijd.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Dr. Hilde De Smet: Preventie en mondmaskers

 • 30 december 2021 om 01:10
  Permalink

  “Hilde De Smet studeerde in 2002 af als arts aan de KUL. Na één specialisatiejaar anesthesiologie, startte zij haar opleiding huisartsgeneeskunde aan de UGent. Reeds tijdens haar studies probeerde zij het mysterie van ziekte en gezondheid te doorgronden. Ze vond geen afdoende antwoorden in haar universitaire studie en volgde bijkomende opleidingen acupunctuur, auriculomedicinae , orthomoleculaire geneeskunde , homeopathie , ESB (energetic structural balancing) en NST (neurostructural integration technique). Verder volgde zij bijscholingen applied kinesiology , kruidenleer …

  Nadien volgde zij opleidingen bio-energetische trance (BET) en hypnose. De laatste jaren verdiepte ze zich in genezing met kleur en klank.

  In augustus 2019 heeft zij haar dokterspraktijk stopgezet en heeft zich volledig toegelegd op het geven van opleidingen over esoterie, heling en gezondheid (zie ook http://www.focusopgezondheid.com).

  Zij is ingewijd in de derde graad Reiki, de Alchemic Healing van Tareth en verdiepte zich in de Esoterische Genezing, beschreven in de werken van Alice A. Bailey. Zij is vertrouwd met ​sjamanistische helingstechnieken, vooral vanuit de Andestraditie (Peru), de Toltectraditie (Mexico) en de volkeren van het Amazonewoud.

  ​In haar persoonlijke zoektocht kwam zij in contact met en liet zich inspireren door zowel Oosterse als Westerse leraren. Reeds op jonge leeftijd voelde zij zich aangetrokken tot de werken van Alice A. Bailey en H.P. Blavatsky. Zij verdiepte zich in de Westerse esoterische traditie (The Golden Dawn, Dion Fortune…), Keltische overleveringen, Oosterse spirituele stromingen en verdiepte zich in de leringen van autochtone Noord- en Zuid-Amerikaanse volkeren.”

  Beantwoorden
 • 10 januari 2022 om 09:51
  Permalink

  Beste Dokter De Smet,

  Mijn vriend JL De Jonge heeft borstkanker fase 4, zijn oncologe in Aalst zei eerst bij immunotherapy geen vaccin te nemen. Later kwam ze hierop terug en mijn vriend heeft nu 2 prikken gehad.
  Hij start op 17 Jan met een studie in Leuven.
  Zou U hem de booster aanraden of niet.
  Ik ben anti.
  Ben fan sinds bijeen komst in Brugge.
  Alvast hartelijk dank!
  Saskia VerhoeVen
  0472107000

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 − vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.