Hilde De Smet – Immuniteit, preventie en mondmaslers

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Dokter Hilde De Smet behoeft geen presentatie meer, maar het is telkens weer een lezing om naar uit te kijken. Heel feitelijk én onderbouwd brengt ze de info in eigen stijl naar buiten. Deze keer focust ze zich volledig op immuniteit, preventie en mondmaskers.

In 2002 studeerde Dr. Hilde De Smet af als arts aan de KUL. Na één specialisatiejaar anesthesiologie, startte ze haar mijn opleiding huisartsgeneeskunde aan de RUG. In haar praktijk werkt ze vooral met natuurlijke en complementaire therapieën, applied kinesiology, traditionele chinese geneeskunde, auriculotherapie, NST, kruiden en voedingssupplementen, homeopathie en lichttherapie.  

In augustus 2019 stopte ze haar persoonlijke consultaties en besloot zich uitsluitend te wijden aan het geven van cursussen, want er is heel veel wat we zelf kunnen doen om gezond en vitaal te blijven (of te worden). Deze kennis is van onschatbare waarde.

Sinds augustus 2020 is ze verbonden met Docs4opendebate en heeft meegewerkt aan de open brief van artsen aan de Belgische politici en media. (www.docs4opendebate.be), die een stopzetting van alle maatregelen vroeg. Op dit moment houdt de corona crisis haar voltijds bezig en sta ik dagelijks in contact met vele artsen en wetenschappers wereldwijd.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 + zeventien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.