Het lockdown-paradigma stort in

Het heeft veel langer geduurd dan zou moeten, maar eindelijk lijkt het te gebeuren: het lockdown-paradigma stort in (VS).

De Amerikaanse ‘held’ van de lockdown, de gouverneur van New York, Andrew Cuomo, heeft serieus aan populariteit moeten inboeten (van 71% naar 38%), samen met steeds meer eisen voor zijn ontslag. Ondertussen zijn peilingen begonnen om de gouverneur van Florida en de tegenstander Ron DeSantis te bevoordelen vanwege zijn invloed op de GOP in de toekomst. Deze opmerkelijke omslag is te danken aan het groeiende besef dat de lockdowns een rampzalig beleid waren.

DeSantis en collega-anti-lockdown-gouverneur Kristi Noem zijn de eersten die de waarheid botweg verkondigen.

Door hun eerlijkheid hebben ze allebei aan geloofwaardigheid gewonnen.

Vertegenwoordiger James Jordan verklaarde tijdens hoorzittingen van het Congres dat Dr. Fauci zou verklaren waarom het gesloten Michigan een slechtere prevalentie van ziekten heeft dan het naburige Wisconsin, dat al lang volledig open is.

Fauci deed alsof hij de vraag niet kon horen, de kaart niet kon zien en het toen niet begreep. Na een paar banaliteiten te hebben geuit over handhavingsverschillen, zat hij daar maar wat in stilte.

De lockdown- voorstanders hebben nu te maken met het enorme ‘probleem’ van Texas. Het is gedurende 6 weken volledig open geweest zonder beperkingen. Ziektegevallen en sterfgevallen zijn in dezelfde periode dramatisch gedaald. Fauci heeft hierop geen antwoord.

Of vergelijk het gesloten Californië met het open Florida: vergelijkbare sterftecijfers. We hebben een volledig scala aan ervaringen in de VS die vergelijkingen mogelijk maken tussen open en gesloten en ziekteresultaten.

Er is geen relatie.

https://www.aier.org/article/the-lockdown-paradigm-is-collapsing/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.