‘Het kaartenhuis stort in elkaar, ze hebben gefaald!’

🕒 Leestijd: 2 minuten

Europarlementariër Virginie Joron haalde recent de Franse tropenarts en vaccinexpert professor Christian Perronne naar het Europees Parlement voor een conferentie. Europarlementslid Christine Anderson verzorgde de openingsspeech.

Perronne werd door de Franse regering vervolgd vanwege zijn kritiek op het coronabeleid, maar is inmiddels door de tuchtkamer van de Franse orde van artsen volledig gerehabiliteerd. De arts stelde onder meer dat mondkapjes en lockdowns niet werken en dat het gevaar van corona zwaar werd overdreven.

“Er waait een wind van verandering. Hun kaartenhuis stort in elkaar.” – C. Anderson

“Ik ben het zat om een covidioot genoemd te worden.” – C. Peronne

De ontwikkelingen volgen zich momenteel in rap tempo op. Europarlementariër Rob Roos (JA21) vroeg eerder al een Pfizer-directeur in een hoorzitting of het coronavaccin vooraf is getest op het voorkomen van de verspreiding van het virus. Nee, antwoordde ze.

“Je doet het voor een ander’, was dus altijd een leugen.”- R. Roos

“We weten nu allemaal dat de mensen zijn voorgelogen. Het was één grote leugen. Alle maatregelen die overheden hebben getroffen – het inperken van vrijheden, het opsluiten van mensen in hun huizen – waren gebaseerd op die ene grote leugen.” – C. Anderson

“Ik ben vastbesloten om de onderste steen boven te halen. Maar dit alles was niet mogelijk geweest zonder de enorme steun van al die mensen die de straat opgingen uit onvrede met het coronabeleid. “Dank daarvoor.”

“EU-baas Ursula von der Leyen staat momenteel onder grote druk om de vaccincontracten openbaar te maken. Mensen hebben het recht om te weten wat er in die contracten staat, wat er in de sms’jes staat die ze naar Pfizer-baas Albert Bourla heeft gestuurd.”

“De mensen moeten weten wie ze verantwoordelijk kunnen houden. Het draaide nooit om de volksgezondheid, het draaide nooit om het breken van golven, het draaide altijd om het breken van mensen. Maar – en dat is het goede nieuws – ze hebben gefaald! Het is ze niet gelukt. En daar ben ik heel trots op.” – C. Anderson

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.