Het inenten van kinderen met experimentele vaccins is een absolute waanzin

Eerst kwamen ze voor de ouderen, en ik zweeg omdat ik niet oud was.
Toen kwamen ze voor de gehandicapten, en ik zweeg omdat ik niet gehandicapt was.
Toen kwamen ze voor zwangere vrouwen, en ik zweeg omdat ik niet zwanger was.
En toen kwamen ze voor mijn kinderen, omdat ik me niet had uitgesproken voor degenen voor hen.

Vanaf de start van het schooljaar 21/22 wil de Britse regering en gezondheidsfunctionarissen, schoolkinderen vanaf 12 jaar het experimentele Pfizer Covid-vaccin toedienen. Maar daar zal het niet bij blijven, want erna zullen zij proberen dit vaccin ook op te dringen aan kindjes vanaf 6 maanden. Dit is complete waanzin!

Het is waanzin omdat kinderen geen experimenteel Covid-vaccin nodig hebben, daar zij vrijwel geen risico hebben om Covid-19 op te lopen. Zelfs in het geval dat zij wel Covid-19 oplopen, is de kans op een ernstige uitwerking en sterven zo klein, dat het aantal te verwaarlozen valt.

Volgens officiële NHS-gegevens werden van maart 2020 tot eind maart 2021 slechts 40 sterfgevallen door Covid-19 geregistreerd bij kinderen tussen 0 en 19 jaar. Doch 32 hiervan waren bij kinderen/tieners die ernstige onderliggende aandoeningen hadden. Slechts 8 zouden op een jaar tijd alleen aan Covid-19 zijn overleden. Maar zelfs dat aantal is niet zeker, omdat de doodsoorzaak wordt geregistreerd als Covid, wanneer de persoon positief heeft getest binnen 28 dagen voor hun dood. Mensen kunnen dus aan een hoofdletsel overlijden en toch als Covid slachtoffer worden geregistreerd, indien zij binnen de 28 dagen voor hun dood een positieve test hebben afgelegd.

Maar om een of andere sinistere en onverklaarbare reden, willen de autoriteiten de Covid-vaccins wanhopig in de armen van onze kinderen spuiten. Het is sinister omdat geen van de Covid-vaccins een vergunning heeft gekregen maar enkel een noodtoestemming.

Een noodtoestemming is slechts één jaar geldig en verplicht de farmaceutische bedrijven specifieke verplichtingen na te komen, zoals het uitvoeren van studies. Zodra uitgebreide gegevens over het product beschikbaar zijn, kan een standaardvergunning voor het in de handel te brengen worden verleend. Dit betekent dat de fabrikant van het vaccin niet aansprakelijk kan worden gesteld voor letsel of overlijden ten gevolge van zijn vaccin, tenzij dit te wijten was aan een probleem met de kwaliteitscontrole.

Waarom zijn ze alleen voor noodgebruik toegelaten? Omdat geen van de Covid-vaccins fase drie van de proeven heeft afgerond.

De derde fase van het Pfizer onderzoek zal pas op 6 april 2023 klaar zijn.

De derde fase van het onderzoek met AstraZeneca zal iets eerder worden afgerond, namelijk op 14 februari 2023.

Maar wat betekent dit? Op dit moment ligt 2023 nog twee jaar in de toekomst. Dit betekent dat de huidige wereldwijde uitrol van het Covid-vaccin kan worden omschreven als het grootste menselijke experiment dat ooit in de geschiedenis werd uitgevoerd. Iedereen die dit vaccin neemt, is in wezen een proefkonijn, of een laboratoriumrat die deelneemt aan een proef.

Gezien het feit dat kinderen vrijwel geen risico lopen om Covid-19 op te lopen, zou het waanzin zijn om hen een experimenteel vaccin toe te dienen waarvoor geen vergunning werd verleend, dat enkel is goedgekeurd in een noodsituatie en waarvan niemand op deze planeet enig idee heeft wat de gevolgen op lange termijn zullen zijn. Omdat er gewoonweg geen gegevens beschikbaar zijn om ons dat te vertellen.

Maar er zijn wel gegevens beschikbaar over de kortetermijngevolgen in de vorm van de MHRA Yellow Card-systeem, waarbij mensen die een bijwerking van het Covid-vaccin hebben ondervonden, dit bij de MHRA kunnen melden. Uit de 13e update, die gegevens bevat tot 21 april 2021, blijkt dat er voor zowel het AstraZeneca- als het Pfizer-vaccin onder meer de volgende bijwerkingen werden gemeld:

  • 7.699 hartaandoeningen
  • 10.633 oogaandoeningen waaronder blindheid
  • 152.273 zenuwaandoeningen waaronder hersenbeschadiging, toevallen, verlamming en beroerte
  • 1.047 onnodige sterfgevallen

En dit stelt maar een klein aantal voor van alle gevallen, want tot 21 april 2021 werden er in totaal 722.732 bijwerkingen gemeld van de Pfizer en AstraZeneca vaccins. Het beangstigende is dat de MHRA zegt dat slechts 1-10% van de bijwerkingen daadwerkelijk worden gemeld. Dus het werkelijke aantal bijwerkingen ten gevolge van de Covid-19-vaccins kan ergens tussen de 7 miljoen en 70 miljoen liggen.

Denkt u echt dat deze cijfers het toedienen van deze spuiten aan kinderen rechtvaardigen?

Helaas lijkt het erop dat de autoriteiten er wel zo over denken, aangezien gezondheidsambtenaren plannen maken om het Pfizer-vaccin vanaf september aan middelbare scholieren aan te bieden. In de door de NHS-functionarissen opgestelde documenten is er sprake van het aanbieden van een eenmalige dosis aan kinderen van 12 jaar en ouder bij het begin van het nieuwe schooljaar.

Volgens Geoff Barton, de algemene secretaris van de grootste vakbond voor hoofden van middelbare scholen, zou onderwijs personeel blijkbaar bereid zijn om te helpen bij het uitrollen van het vaccinbeleid op scholen in het hele land.

Hij legde uit dat het vaccineren van kinderen op school zou kunnen leiden tot een hogere vaccinatiegraad, omdat scholieren zich niet sociaal geïsoleerd zouden willen voelen als ze de prik weigeren.

“De druk van de vrienden om zich te laten vaccineren, zal er waarschijnlijk toe leiden dat meer kinderen zich ertoe laten aanzetten”.

Iemand moet Geoff Barton misschien vertellen dat wat hij zojuist beschreef bekend staat als dwang.

De keuze ligt aan u of u uw kind al dan niet een dosis van een experimenteel vaccin laat toedienen dat noch de besmetting, noch de verspreiding van Covid-19 voorkomt. Het enige wat deze vaccins naar verluidt doen, is het risico op ziekenhuisopname en/of overlijden verminderen. Daarom heeft het geen zin dat ook maar één kind de prik krijgt, aangezien het risico op ziekenhuisopname en/of overlijden volgens de officiële gegevens van de NHS al vrijwel nihil is.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 19 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.