Het hof in Den Haag heeft de aanklacht wegens schending van de Neurenberg Code van de Israëlische regering aanvaard

De klacht die vorige week bij het tribunaal in Den Haag is ingediend wegens het schenden van de Neurenbergcode van de Israëlische regering, is geaccepteerd. Het wachten is nu op een beslissing.

Afgelopen weekend werd bij het Haagse tribunaal een klacht ingediend door de advocaten Ruth Makhachovsky en Aryeh Suchowolski betreffende schendingen van de Neurenberg Code door de Israëlische regering en andere partijen. Zoals u zich wellicht herinnert, heeft de organisatie “Mensen van de Waarheid” de klacht ingediend tegen de Israëlische regering, die via Pfizer illegale experimenten uitvoert op Israëlische burgers.

“Dit is een oprichtende partij, waarvan de leden advocaten, artsen, publieke activisten en het grote publiek zijn, die ervoor hebben gekozen om hun democratisch recht uit te oefenen om de experimentele medische behandeling (Corona-vaccin) niet te ontvangen, en het gevoel hebben dat zij onder grote, zware en illegale druk staan van de Israëlische regering, MK’s, ministers. , Hoge Publieke Vertegenwoordigers, Burgemeesters, enz. Daarom, en rekening houdend met het bovenstaande, richten wij ons tot u ter ere van twee belangrijke eisen:

 1. Stop onmiddellijk het medische experiment en het toedienen van vaccins aan het Israëlische publiek.
 2. Beveel de regering om alle wetgevende procedures te nemen die het principe schenden van geïnformeerde toestemming van een persoon om de hierboven beschreven medische behandeling te ontvangen, die de wettelijke status in Israël en de Israëlische democratie ontkent, met inbegrip van het vermijden van de groene paspoort legislatuur, het geven van namen van degenen die niet gevaccineerd zijn aan de lokale autoriteiten, of enige andere schadelijke legislatuur.
 3. Treed met de grootste strengheid op tegen elke overheids-, bedrijfs- en arbeidsentiteit die de staatswetten overtreedt op het gebied van arbeid of andere kwesties die vereist zijn om dwang, drang of verzoek tot vaccinatie te voorkomen, evenals de kwestie van discriminatie, tegen degenen die ervoor kiezen om niet de hierboven beschreven innovatieve medische zorg te ontvangen.
 4. Wij willen erop wijzen dat een kopie van dit document ook zal worden toegezonden aan media over de hele wereld wegens overtreding van de Neurenbergse Code. Relevant in alle landen van de vrije wereld.
 5. En als laatste opmerking moet worden opgemerkt dat pas onlangs in het Europees Parlement een besluit is genomen op 77/1/21, waarin alle autoriteiten wordt bevolen op geen enkele wijze druk uit te oefenen of mensen te verzoeken het vaccin in Corona te nemen. Daarom is alles wat goed is voor de geavanceerde Europese landen, zeker ook goed voor Israël – en de balans spreekt voor zich. “

Advocate Ruth Makhachovsky vertelde Israel News: “Het experiment dat Pfizer uitvoert in de staat Israël is uitgevoerd in strijd met de Code van Neurenberg, die behoort tot het internationaal strafrecht en onder de jurisdictie valt van het hof in Den Haag. We wachten nu op een uitspraak. …””

https://israel-news.co.il/archives/24934?fbclid=IwAR1dPw4QWL-ni-2ivRMZZRpgMo6gksruL90sKqRALt7lDzUk1qjIYtuT2YE

ISRAEL-NEWS.CO.IL

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Het hof in Den Haag heeft de aanklacht wegens schending van de Neurenberg Code van de Israëlische regering aanvaard

 • 31 maart 2021 om 01:03
  Permalink

  Hier in NL moet ook onmiddellijk alles wat met Covid te maken heeft gestopt worden en de Heren die zich schuldig hebben gemaakt aan Moord met voorbedachte rade moeten hun straf krijgen !!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.