Het grote corona-vaccinatiedebat: Nu stoppen met vaccineren

De Nederlandse bevolking laat zich op dit moment massaal vaccineren tegen COVID-19. Zelfs jongeren en kinderen lijken aan de beurt te gaan komen.

Hoe noodzakelijk zijn deze prikken? Hoe goed beschermen ze ons? Hoe lang? Helpen ze tegen verspreiding van het virus? Hoe werken ze precies? Wat zijn de risico’s en de effecten op ons natuurlijke immuunsysteem?

Over deze vragen is nauwelijks kritisch debat te horen in de mainstream media. Bij Café Weltschmerz wel.

Interviewers Karel Beckman en Martine Groeneveld hebben met zes deskundigen het corona-vaccinatiebeleid doorgelicht, in twee rondetafelgesprekken.

In het eerste deel spreken zij met prof. dr. Theo Schetters, immunoloog en vaccinatiedeskundige, Dr. Jan Huurman, arts Maatschappij en Gezondheid, ex-directeur Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie (NIGZ), en dr. ir. Carla Peeters, immunoloog die jaren als afdelingshoofd en projectleider aan vaccins werkte bij het RIVM.

De drie experts zijn het niet in alles met elkaar eens, maar zij komen wel tot de eensluidende conclusie dat er geen noodzaak is om, zeker nu de oudere en meest kwetsbare leeftijdsgroepen zijn gevaccineerd, door te gaan met het vaccineren van de jongere leeftijdsgroepen.

Volgens hen levert het vaccineren van mensen onder de 60 meer risico’s dan nadelen op. Met name Schetters en Peeters tonen zich bezorgd over de bijwerkingen van de vaccins. Zij wijzen er op dat gebruik wordt gemaakt van nieuwe technologieën die nog in een experimenteel stadium zijn en onbekende risico’s met zich meebrengen.

In het tweede deel komen neuroloog Dr. Jan Bonte (ook bekend als blogger Jan B. Hommel), arts Maatschappij en Gezondheid en voormalig directeur GGD Zuidoost-Brabant Dr. Jan Vosters en huisarts Frank Roodenburg aan het woord. Dit deel is binnenkort ook online te zien.

Ook zij wijzen op de mogelijke gevaren van de nieuwe technieken die worden gebruikt en de zeer talrijke bijwerkingen die op dit moment worden gerapporteerd. Zij stellen ook dat natuurlijke immuniteit beter lijkt te werken dan de vaccinaties, omdat het bredere bescherming biedt. Het is mogelijk dat de vaccinaties de natuurlijke immuniteit negatief beïnvloeden.

Bonten vertelt bovendien dat vaccinatie niet leidt tot het stoppen van de transmissie-keten. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat gevaccineerde mensen een groter risico lopen voor hun omgeving dat niet-gevaccineerden. Zij kunnen namelijk nog wel het virus bij zich dragen, maar hebben dat niet in de gaten, omdat de vaccinatie de symptomen onderdrukt.

Volgens de drie deskundigen horen kinderen in geen geval tegen corona te worden gevaccineerd.

De drie artsen spreken er ook hun verbazing over uit dat er zo weinig kritische geluiden doorklinken in de media. “Het zijn altijd dezelfde mensen die je op t.v. ziet.”

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Het grote corona-vaccinatiedebat: Nu stoppen met vaccineren

 • 6 juni 2021 om 15:20
  Permalink

  graag het volgende:kan de pcr test het middel zijn, waardoor zoveel mensen om het vergif gaan? Het is vergif, menig 50+ beginnen te dementeren, prionziekten,etc…
  Klop aan bij mensen, om te verifieren
  Geprikte mensen die (voorlopig)nauwelijks uitwendige symptomen vertonen, merken niks meer op,waardoor niet geprikten(waaronder ik) beginnen te twijfelen aan onszelf
  En die 5G mag echt niet aangestoken, zie wuhan,india, etc….
  Voorlopig zullen ze het nog proberen weg te steken door mensen nu massaal op reis te sturen, maar bedden in verzorgingstehuizen worden verder afgebouwd, dus…..?
  de lockdown was wel degelijk om mensen ,zelfs familie, te laten ontvreemden.

  Beantwoorden
  • 7 juni 2021 om 11:18
   Permalink

   Als je wil weten wat de PCR test is en waarvoor die wel en niet geschikt is, dan best eens opzoeken wat de ontwikkelaar/uitvinder hier over zei. Hij stierf onverwacht kort voor event201 plaatsvond. Zijn naam is Kary Mullis. hij won er in 1993 de nobelprijs mee.
   Bedoelde je of deze test wordt gebruikt om de cijfers de hoogte in en mensen op stang te jagen? Ja. dat wordt heel erg duidelijk als je Mullis hoort spreken. Interessant is ook wat die te zeggen heeft over de rat Fauci/AIDS.
   https://odysee.com/@TimTruth:b/kary-mullis-compilation-documentary:9
   Café Weltschmertz had nog een interessante interview met Jan van Gils, een landbouw ingenieur, over de impact van electromagnetische straling op planten en dieren. En mensen dus.
   https://www.youtube.com/watch?v=QyiK8NNXXNY
   Kijken voor het wordt gecensureerd, kan het alleen maar aanraden.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 11 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.