Het Franse centrum voor geneesmiddelenbeoordeling eist de verwijdering van alle vier veelgebruikte COVID-vaccins

Volgens het CTIAP werden alle vaccins op de markt gebracht en actief op mensen gebruikt voordat ‘bewijs van kwaliteit voor de werkzame stof en het eindproduct’ werd geproduceerd.

healthcare-worker-dies-Pfizer-vaccine-feature-800x417-c2a066f9

22 april 2021 ( LifeSiteNews ) – Een regionaal onafhankelijk geneesmiddelenbeoordelingscentrum, het CTIAP (Centre territorial d’Information indépendante et d’Avis pharmaceutiques), dat verbonden is met het openbare ziekenhuis Cholet in het westen van Frankrijk, heeft onlangs een rapport gepubliceerd waarin dat de vaccins die tegen COVID worden gebruikt niet alleen aan onvoldoende klinische tests zijn onderworpen, maar dat de kwaliteit van de werkzame stoffen, hun “hulpstoffen, waarvan sommige nieuw zijn” en de fabricageprocessen problematisch zijn. “Deze nieuwe hulpstoffen moeten worden beschouwd als nieuwe werkzame stoffen”, verklaarde het ziekenhuis van Cholet, in een studie die volgens hen problemen aan de orde stelt die tot op heden niet zijn besproken.

Het team onder leiding van dr.Catherine Frade, een apotheker, werkte aan openbare gegevens die zijn vrijgegeven door de EMA met betrekking tot de Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen (Johnson & Johnson) shots, en het eerste voorbehoud was dat al deze producten slechts tijdelijk vergunningen voor het in de handel brengen. Ze zijn allemaal onderworpen aan verdere studies die tot 2024 en zelfs daarna reiken, en deze zullen bijna onmogelijk worden voltooid vanwege de manier waarop de vaccins nu worden gedistribueerd, aldus het CTIAP-rapport.

Deze onderzoeken omvatten zelfs de stabiliteit en vergelijkbaarheid van de vaccinbatches die op de markt worden gebracht en de kwaliteit en veiligheid van hulpstoffen – stoffen die naast het actieve ingrediënt van een medicijn worden geformuleerd om de opname ervan te vergemakkelijken of te verbeteren.

Volgens de CTIAP werden alle vaccins op de markt gebracht en actief gebruikt op mensen voordat “bewijs van kwaliteit voor de werkzame stof en het eindproduct” werd geproduceerd: alle productielaboratoria kregen toekomstige deadlines om hun studies in deze beschouwen.

De auteurs van het rapport zijn van mening dat de “variabelen, die de kern van het product beïnvloeden, zelfs alle klinische onderzoeken die in de komende maanden en jaren worden uitgevoerd, ongeldig zouden kunnen maken”.

Ze gaan zelfs zo ver dat ze zeggen: “Voorzichtigheid zou zelfs voorschrijven dat in alle landen waar deze vaccins tegen COVID-19 op de markt zijn gebracht, alle aldus ‘vrijgegeven’ partijen onmiddellijk moeten worden ingetrokken; en dat deze verleende MA’s tot nader order met spoed moeten worden opgeschort of zelfs geannuleerd. “

Hier vindt u de volledig werkende vertaling van LifeSite van het CTIAP-rapport van 2 april

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Het Franse centrum voor geneesmiddelenbeoordeling eist de verwijdering van alle vier veelgebruikte COVID-vaccins

 • 26 oktober 2021 om 20:23
  Permalink

  Wat nu?
  ?
  >dan 250 antistoffen
  Geen corona pas
  Ik alleen in mijn familie niet gevaccineerd
  Moet ik mij nu voortdurend laten testen ??????
  Duizend x
  Gevaar van testen ??????
  Gr Carine

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − zeventien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.