Het falen van de vaccinatie-logica en de omvang van de Covid-19 vaccinatieschade

🕒 Leestijd: < 1 minuut

In een vorige artikelenreeks hebben we kunnen lezen hoe de overheidsinstanties steeds meer verstrikt geraken in het falen hun eigen vaccinatie-logica. Ondertussen blijven wij – als samenleving – nog steeds honderdduizenden vaccin prikken per jaar uitdelen aan onze baby’s, kleuters en kinderen.

Beste allemaal,

De enige manier die zij nog zien om het fiasco van de Covid-19 vaccinaties te verhullen bestaat erin om negatieve resultaten weg te moffelen onder het concept ‘niet aantoonbaar’ of ‘insufficient data’. De meeste slapende medeburgers en pitloze journalisten lijkt men daarmee te kunnen sussen.

Heel lang zal men dit verstopper spelletje echter niet meer kunnen spelen. De omvang van de Covid-19 vaccinatieschade wordt immers van dag tot dag duidelijker.

Ondertussen blijven wij – als samenleving – nog steeds honderdduizenden vaccin prikken per jaar uitdelen aan onze baby’s, kleuters en kinderen. Maar ook over die vaccinatie-campagnes voor de zogenaamde kinderziektes, kunnen heel wat kritische  vragen worden gesteld.

Vaccintwijfel, zo wordt het genoemd.

Ik heb in de loop van de laatste weken kennis kunnen nemen van enkele recente onderzoeken die een vergelijking maken tussen de gezondheidstoestand van gevaccineerde kinderen en de gezondheidstoestand van niet-gevaccineerde kinderen.

De resultaten daarvan zijn ronduit verbluffend en zéér zorgwekkend. 
In een tweedelige artikelenreeks zou ik daar graag wat dieper op willen ingaan.

Hierbij gevoegd vinden jullie deel 1 van die nieuwe artikelenreeks over de kindervaccins.


Met vriendelijke groeten,

K.P.

Lees hier het volledige verslag.

Redactie: Met dank aan K.P.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

12 − 8 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.