Het Covid vaccin scorebord: bloedingen, bloedstolsels en alles daartussenin

“We hebben nu genoeg bewijs om een duidelijke correlatie te zien tussen de toename van het aantal sterfgevallen door Covid en de vaccinatiecampagnes. Dit is geen toeval. Het is een ongelukkig onbedoeld effect van de vaccins. We moeten niet de andere kant opkijken en doen alsof dit niet gebeurt. We moeten onmiddellijk stoppen met het toedienen van Covid-vaccins, voordat we een echte pandemie creëren die we niet meer kunnen beheersen…” Dr. Janci Lindsay, Ph.D.

Waarom zou iemand zich laten injecteren met een stof waarvan de bijwerkingen op lange termijn totaal onbekend zijn?

Het is extreem gevaarlijk. En toch zijn miljoenen mensen over de hele wereld al ingeënt met een hybride brouwsel dat niet is goedgekeurd door de FDA, dat niet aan dezelfde strenge veiligheidsnormen voldoet als eerdere vaccins, en dat veel dodelijker is dan welk modern vaccin dan ook in de moderne tijd, schrijft Mike Whitney op unz.com.

Waarom? Waarom onderwerpen zoveel mensen zich aan dit experiment?

Het is een mysterie, is het niet?

De huidige generatie Covid-19 vaccins is niet afdoende getest, heeft geen fase 3 proeven afgesloten, en is niet veilig. En we hebben het hier ook niet over de “korte termijn” effecten. Hoe tragisch de recente sterfgevallen en kwetsuren ook mogen zijn, zij verbleken in vergelijking met de berg bloedbaden die we in de nabije toekomst zouden kunnen zien wanneer de slachtoffers van het vaccin ontdekken dat hun aangetaste immuunsysteem niet langer in staat is nieuwe infecties of wilde virusstammen te bestrijden. Hetzelfde fenomeen deed zich jaren geleden voor bij dierproeven waarbij fretten werden geïnjecteerd met een experimenteel serum dat hen hielp een “duurzame antilichaamrespons” te ontwikkelen tegen infecties. Helaas – toen de fretten enige tijd later werden blootgesteld aan het wilde virus- stierven ze allemaal. Ieder van hen stierf.

Is dit onze toekomst? Is dit wat we mogen verwachten over een paar jaar, wanneer routinematige luchtweginfecties en de seizoensgriep het land overspoelen en miljoenen mensen ernstig ziek of dood achterlaten?

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.