Het CDC heeft ernstige infecties gevolgd die ziekenhuisopname en sterfgevallen vereisen onder volledig gevaccineerde mensen

Het CDC heeft ernstige infecties gevolgd die ziekenhuisopnames vereisen of sterfgevallen onder volledig gevaccineerde mensen. Maar het publiceert die gegevens niet tijdig en het is gestopt met het nationaal volgen van milde en asymptomatische infecties.

Federale gezondheidsfunctionarissen verrasten deze week zowat iedereen toen ze een wijziging aankondigden in de richtlijnen voor volledig gevaccineerde mensen, en zeiden dat de meesten binnen moesten hervatten met het dragen van maskers.

De Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie zeiden ook dat iedereen op school maskers zou moeten dragen – studenten, leraren, personeel en bezoekers.
CDC-directeur Dr. Rochelle Walensky zei dat nieuwe gegevens haar ervan hadden overtuigd dat de Delta-variant “uniek gedroeg”. Ze zei dat het bewijs aangaf dat volledig gevaccineerde mensen met doorbraakinfecties waarbij Delta betrokken is, net zo waarschijnlijk het virus op anderen overdragen als niet-gevaccineerde mensen.
Bovendien, zei ze, moeten mensen die in gebieden wonen met een hoge of aanhoudende overdracht, weer maskers gaan dragen in het openbaar – zelfs als ze zijn gevaccineerd – vanwege het hogere risico om geïnfecteerd te raken wanneer er meer virus circuleert.
Maar ze heeft de gegevens niet gepresenteerd , en de website van de CDC geeft nog steeds aan dat slechts 5.914 mensen ernstig ziek zijn geworden door Covid of zijn overleden ondanks dat ze zijn gevaccineerd.
Dit omdat de CDC een gezondheidswaarschuwing uitgaf en dinsdag een zeldzame briefing hield om te waarschuwen dat de Delta-variant zich sneller verspreidde dan eerdere varianten, en mensen aanspoorde om zich weer te maskeren en zich te laten vaccineren.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.