Het aantal vrouwen met miskramen ten gevolge van het Covid vaccin, stijgt met 2000% in slechts veertien weken tijd (VK)

Het verlies van een pasgeborene is hartverscheurend, net als de pijn van het verlies van een ongeboren kind. Daarom zijn wij zowel bedroefd als geschokt u de laatste update te brengen over het aantal ongeboren en pasgeboren kinderen dat het leven heeft verloren als gevolg van het feit dat de moeder een van de Covid-19-vaccins heeft gekregen.

De Britse regering heeft wekelijkse verslagen vrijgegeven over bijwerkingen van de experimentele Covid-19-vaccins, waarvan het eerste betrekking had op gegevens die zijn ingevoerd in het gele kaart-systeem van de MHRA van 9 december 2020 tot en met 24 januari 2021. Hun laatste verslag, het vijftiende dat wordt gepubliceerd, heeft betrekking op gegevens die in het kader van het MHRA Yellow Card Scheme zijn ingevoerd van 9 december 2020 tot en met 5 mei 2021.

Slechts veertien weken scheiden het eerste en het vijftiende verslag, en de schokkende toename van het aantal vrouwen dat in die tijd hun ongeboren en pasgeboren kind verliest als gevolg van het gebruik van het Covid-vaccin van Pfizer of AstraZeneca, is ontstellend.

Zwangerschap

Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens over het gebruik van het COVID-19 mRNA vaccin BNT162b2. Onderzoeken naar reproductietoxiciteit bij dieren zijn niet voltooid. COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap.

Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd dient zwangerschap te worden uitgesloten vóór vaccinatie. Bovendien moeten vrouwen in de vruchtbare leeftijd geadviseerd worden om zwangerschap te vermijden gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis.

Borstvoeding

Het is niet bekend of COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 wordt uitgescheiden in de moedermelk. Een risico voor de pasgeborenen/ zuigelingen kan niet worden uitgesloten. COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 dient niet te worden gebruikt tijdens de borstvoeding.

Vruchtbaarheid

Het is onbekend of COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 invloed heeft op de vruchtbaarheid. Het is vanwege dit advies van de Britse regering dat wij zo geschokt waren om in het eerste vrijgegeven rapport van bijwerkingen van de Covid-vaccins te zien dat, gebruikmakend van gegevens die waren ingevoerd in het MHRA Yellow Card Scheme tot 24 januari 2021, in totaal 4 vrouwen een miskraam hadden gekregen als gevolg van het Pfizer/BioNTech-vaccin.

Evenals een totaal van 2 vrouwen die hun ongeboren kind verloren als gevolg van het Oxford/AstraZeneca vaccin.

We weten nog steeds niet waarom deze vrouwen een van de Covid-vaccins hebben gekregen tegen het advies van de regering in. Maar wat echt schokkend is, is hoeveel dit aantal is toegenomen in de veertien weken die sindsdien zijn verstreken. Volgens het vijftiende verslag dat door de Britse regering is uitgebracht over de bijwerkingen van de Covid-vaccins, is het aantal vrouwen dat hun kind heeft verloren nadat zij het Pfizer-vaccin hadden gekregen sinds 24 januari met 1700% gestegen. Het totale aantal miskramen staat nu op 66, naast 1 melding van vroegtijdige babysterfte, 3 meldingen van foetale sterfte en 2 meldingen van doodgeboorte. Dit is verwoestend.

De AstraZeneca-prik heeft ook onnodig leed veroorzaakt bij aanstaande moeders. Sinds 5 mei is het aantal vrouwen dat hun ongeboren/ongeboren baby heeft verloren met 2.500% gestegen sinds 24 januari, waarmee het totaal op 52 komt. Tragisch genoeg omvat dit 50 meldingen van miskramen en 2 meldingen van doodgeboorte. Vreemd genoeg is slechts 1 van deze gevallen als fataal bestempeld.

De vraag is waarom we deze cijfers zien, terwijl de regering zelf adviseerde dat zwangere vrouwen het vaccin niet moesten krijgen? De reden is dat de regering sindsdien haar oorspronkelijke advies heeft bijgesteld.

Zwangerschap

Er is beperkte ervaring met het gebruik van het COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 bij zwangere vrouwen. Dierstudies wijzen niet op directe of indirecte schadelijke effecten met betrekking tot zwangerschap, embryo/foetale ontwikkeling, baring of postnatale ontwikkeling. Toediening van het COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 tijdens de zwangerschap dient alleen te worden overwogen wanneer de potentiële voordelen opwegen tegen de mogelijke risico’s voor de moeder en de foetus.

En het JCVI heeft aangekondigd dat alle zwangere vrouwen nu de prik moeten krijgen wanneer deze wordt aangeboden, ondanks het feit dat er geen veiligheidsgegevens zijn om dit beleid te ondersteunen. Dit is misdadig! We moeten er niet aan denken hoeveel van dit soort voorvallen we in de komende weken zullen meemaken. Geïnformeerde toestemming is belangrijk, maar wij geloven niet dat deze vrouwen ook maar in de geringste mate zijn geïnformeerd, en nu zullen zij de eeuwige pijn moeten lijden van het verlies van hun ongeboren of pasgeboren kind.

Bronnen

https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting#annex-1-vaccine-analysis-print

Analyse voor Pfizer met cijfermateriaal (pagina 54) – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/986035/DAP_Pfizer_050521.pdf

Analyse voor AstraZeneca met cijfermateriaal (pagina74) – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/986033/DAP_AstraZeneca_050521.pdf

Artikels om cijfers te vergelijken:

– https://dailyexpose.co.uk/2021/02/08/official-data-on-adverse-reactions-to-vaccines/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

12 gedachten over “Het aantal vrouwen met miskramen ten gevolge van het Covid vaccin, stijgt met 2000% in slechts veertien weken tijd (VK)

  • 22 mei 2021 om 10:26
   Permalink

   Beste Dat doen we toch even niet met email politie.nl / [email protected],
   Indien u inhoudelijke argumenten heeft, mag u deze hier brengen, maar aan verwijten en shaming doen we hier niet. We houden het feitelijk en respectvol.
   Bedankt voor uw begrip.

   Beantwoorden
  • 24 mei 2021 om 00:49
   Permalink

   Misinformatie? lees jezelf eerst `ns in, voordat je gaat blaten.
   Lees de bijsluiter van pfizer eens, daar geven ze zelf aan dat ze niet weten
   wat het met de zwangere vrouw, foetus enz doet.
   Meerdere artsen hadden dit al voorspelt.

   Beantwoorden
 • 22 mei 2021 om 12:49
  Permalink

  Er wordt geen enkel verband aangetoond tussen de vaccinatie met Covid19 vaccins en deze vroeggeboorten.
  Vreemd genoeg wordt het wél aangetoonde verband tussen oversterfte en Covid 19 besmetting door jullie site onder tafel geschoven. Wappies. Totale desinformatie en misleiding teneinde jullie verborgen agenda van het veroorzaken van maatschappelijke onrust uit te voeren.

  Beantwoorden
  • 24 mei 2021 om 00:55
   Permalink

   Mag ik de cijfers en autopsie rapporten even zien, waarop jij de oversterfte baseert!?
   Dat is nu juist het probleem, niemand krijgt die cijfers te zien omdat de werkelijke doodsoorzaak
   niets met corona te maken heeft maar met de late en verkeerde behandeling in het ziekenhuis.
   En er wordt in principe geen obductie gedaan (verboden door de overheid) dus men KAN niet eens
   een correcte doodsoorzaak aangeven, zeker geen ic-arts.

   Beantwoorden
 • 24 mei 2021 om 04:49
  Permalink

  Sue, wie zegt dat de informatie waar jij een link van plaatst wel waar is. Er word aan alle kanten gelogen. Er zijn veel meer mensen die er hele erge bijwerkingen van krijgen alleen worden de meeste gevallen niet vermeld. Ken 2 gevallen in mijn omgeving. 1 na de eerste prik. hartinfarct en gedotterd en 2x een stant geplaatst. 1 na de 2de prik Stoltsels bij het hart. hart werk nog voor 35%. levenslang bloedverdunners alle 2. Ga me nu niet vertellen dat het vaccin veilig is. Ga lezen en zie hoeveel mensen eraan overleden zijn. Word wakker.

  Beantwoorden
 • 25 mei 2021 om 00:19
  Permalink

  Ik woon vlakbij en priklocatie. Regelmatig moet de ambulance uitrukken om net gevaccineerden naar het ziekenhuis te brengen. Dat geeft mij geen goed gevoel.

  Beantwoorden
 • 26 mei 2021 om 16:04
  Permalink

  https://healthresearchfunding.org/19-incredible-spontaneous-abortion-statistics/
  Facts About Spontaneous Abortions
  1. Up to 25% of all clinically recognized pregnancies will end in a spontaneous abortion.

  Hoe durft u te schrijven “miskramen ten gevolge van het Covid vaccin”?! Daar is 0,0 evidentie voor.

  Beschamend niveau, net zoals de rest van deze site. Misschien kan uw woordvoerster nog eens op de 7de dag uitleggen hoe schandelijk het is dat er vaccins op de markt verschijnen zonder fase 4 klinische studies te hebben doorlopen…

  Beantwoorden
  • 31 mei 2021 om 20:06
   Permalink

   Wellicht dat je beter hugo kun volgen, die liegt namelijk niet / nooit.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.