Harde censuur op onze social kanalen, Facebook volledig afgesloten

🕒 Leestijd: < 1 minuut

U weet het ongetwijfeld, de censuur is enorm, de waarheid mag niet geweten zijn. Vandaag is onze Facebook groep Getuigenissen Artsen, Zorgkundigen, Patiënten, burgers – Artsen Vr Vrijheid, zonder verwittiging uit de lucht gehaald. 9000 mensen verliezen hun stem langs deze weg. Eerder werd ook onze pagina op FB geshadowbanned, dus onvindbaar in de zoekresultaten of de feed. Persoonlijk ondervinden we als moderators ook geregeld Facebook gevangenis van 30 dagen. Momenteel ook weer, dus communicatie kunnen we niet meer bedrijven langs deze weg. Ook onze Linkedin account was geen lang leven gegund.

Het is niet de eerste keer dat we harde censuur ervaren uiteraard en een paar maand geleden kregen we nog een DDOS aanval op de site te verwerken.

We verlaten dan ook zo goed als volledig het Facebook medium, misschien nog sporadisch hier en daar wat promo om het grote publiek daar naar onze info te krijgen.

We hoorden dat andere grote groepen ook werden geblokkeerd. Alsook worden vele mensen dagelijks voor 30 dagen de mond gesnoerd omwille van een post die feitelijk is, geen laster.

De huidige social media huidige kanalen waar we nog actief zijn :

Telegram groepen:

Telegram

Op Twitter kan u ook de nieuws stream volgen en delen:

Twitter

Op Mewe hebben we nog een kanaal, maar dat is onbeheerd, doch is Mewe nog censuurvrij, dus houden we het daar nog even aan

Mewe groep

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 − 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.