Half miljoen Amerikaanse jongeren zijn “plotseling gestorven” door COVID-vaccinatie volgens uitgelekt CDC-rapport

🕒 Leestijd: 2 minuten

Ondanks de reputatie van de Amerikaanse regering dat zij slecht relevante en actuele gegevens publiceert over de gevolgen van het uitrollen van Covid-19 injecties, is er een verrassende ontdekking gedaan via de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO). De OESO herbergt een schat aan informatie over sterftegevallen. Dankzij cijfers van de U.S. Centers for Disease Control (CDC), gevonden in de OEC-database, is een grafiek gemaakt van de excessieve sterfte onder kinderen en jonge volwassenen van 0-44 jaar in de VS per week in 2020 en 2021. Een grimmige realiteit van de situatie is aan het licht gekomen door deze officiële cijfers.

(c) Pexels

Schokkende gebeurtenis ontdekt

Toen de vermeende Covid-19-pandemie begin 2020 de Verenigde Staten trof, was er slechts een lichte stijging van het sterftecijfer onder kinderen en jonge volwassenen. Met de komst van een Covid-19-vaccin zou men echter een daling van het aantal sterfgevallen in deze leeftijdsgroep hebben verwacht. Helaas gebeurde het tegenovergestelde. Het jaar 2021 zag elke week aanzienlijk meer sterfgevallen onder kinderen en jonge volwassenen, met uitzondering van de weken 29 en 30. Maar toen, in week 31, vond een schokkende gebeurtenis plaats waardoor het sterftecijfer onder kinderen en jongvolwassenen omhoog schoot.

Tragisch genoeg blijkt uit officiële cijfers van de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) dat deze trend zich in 2022 heeft voortgezet. De laatste publicatie van de CDC zou het publiek grote zorgen baren als de reguliere media de moeite zouden nemen er ruchtbaarheid aan te geven. De cijfers geven namelijk een grimmig beeld van de gevolgen van het Covid-19 vaccin voor kinderen en jonge volwassenen. Maar in plaats daarvan hebben zij en de autoriteiten ervoor gekozen de gegevens onder het tapijt te vegen. De gegevens, die gaan tot de week die eindigt op 9 oktober 2022, tonen een alarmerende toename van het aantal sterfgevallen in de leeftijdsgroep.

Lees hier het volledige artikel in het Engels.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 − 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.