Grote toename hartaanvallen in volledig gevaccineerd Australië

🕒 Leestijd: 1 minuut

Hartstilstanden bevinden zich op het “hoogste niveau ooit gemeten” in Australië, terwijl het land worstelt met de rampzalige gevolgen van de door de overheid verplichte uitrol van de Covid-vaccinatie.

Als gevolg van een reeks harde overheidsmandaten heeft 96,25% van de Australiërs minimaal één dosis gekregen, waarbij veel mensen zich de afgelopen jaren aan vijf of zes booster-injecties hebben onderworpen (1). Artsen blijven echter verbijsterd over wat mogelijk de plotselinge piek in het aantal hartaanvallen, ook bij kinderen, zou kunnen veroorzaken die het land na de pandemie in zijn greep heeft. De situatie is zo nijpend geworden dat gezondheidsfunctionarissen een ‘kritische bewustmakingscampagne’ hebben gelanceerd.

Sinds de uitrol van het vaccin is het aantal atleten dat door hartproblemen om het leven komt enorm toegenomen. Wetenschappers zijn begonnen met het citeren van een obscure studie die beweert dat ‘te gelukkig zijn’ plotselinge hartaanvallen kan veroorzaken bij overigens gezonde individuen. Dit naast vele andere bizarre verklaringen die nergens op slaan. Helaas zijn hartstilstanden niet het enige gevolg van de prikken. Het aantal gevallen van kanker, waaronder zeldzame turbokankers, is ook omhooggeschoten.

Denk aan de YouTube- en TikTok-influencers die tijdens de pandemie de experimentele Covid-19-vaccins aan hun volgers uitdeelden; de meesten van hen ontvingen betalingen van de overheid en farmaceutische bedrijven om hun volgers ertoe te bewegen de uitrol van vaccins te steunen. YouTube en andere beïnvloeders van sociale media speelden een belangrijke rol bij het verspreiden van de massavormingspsychose die ertoe leidde dat een aanzienlijk deel van de bevolking in wezen werd gehypnotiseerd om de draconische Covid-maatregelen te volgen.

Diezelfde YouTubers die de prik namen en het geld van Big Pharma verzilverden vandaag de dag… Bij honderden van deze jonge en gezonde YouTube-influencers wordt nu de diagnose kanker gesteld – en velen van hen hebben toegegeven dat ze lijden aan zeldzame en agressieve turbokankers.

Bron 1

Bron 2

Ref 1

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

15 − dertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.