Groot internationaal onderzoek concludeert dat Covid-19 vaccins veel bijwerkingen hebben

🕒 Leestijd: 2 minuten

De 100% “veilige en effectieve” leugen over de Covid mRNA “vaccins” is officieel dood. Het grootste multinationale onderzoek naar COVID-19 vaccinaties, dat meer dan 100 miljoen gevaccineerde mensen omvatte, bevestigde eerder vastgestelde correlaties tussen de vaccins en een verhoogd risico op specifieke bijwerkingen zoals myocarditis en Guillain-Barré syndroom. Het onderzoek werd uitgevoerd door het Global COVID Vaccine Safety initiative en omvatte 99.068.901 gevaccineerde mensen uit acht landen: Argentinië, Australië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Nieuw-Zeeland en Schotland.

Onderzoek naar 13 bijwerkingen

Het rapport richtte zich op ongewenste voorvallen na toediening van de vaccins van Pfizer, Moderna en AstraZeneca. De onderzoekers zochten naar 13 bijwerkingen die van bijzonder belang waren bij ontvangers van de vaccinatie en die zich voordeden tot 42 dagen na het toedienen van de injecties. Deze ziekten omvatten het Guillain-Barré syndroom, Bell’s palsy, convulsies, myocarditis en pericarditis. Onderzoekers vonden een “significante toename” van het Guillain-Barré-syndroom bij personen die de AstraZeneca-vaccinatie binnen 42 dagen na de bevalling kregen.

Ze vonden ook meer dan voorspelde gevallen van acute gedissemineerde encefalomyelitis (ADEM), een ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg, onder patiënten die hun eerste dosis van het vaccin van Moderna kregen. Het onderzoek zei echter dat als het ging om ADEM, er “geen consistent patroon was in termen van vaccin of timing na vaccinatie, en grotere epidemiologische studies hebben een mogelijke associatie niet bevestigd.”

Zowel de mRNA-vaccins van Pfizer als die van Moderna werden in verband gebracht met gevallen van myocarditis, of ontsteking van de hartspier, die vaker voorkwamen dan voorspeld in het onderzoek, met een aanzienlijke waargenomen/verwachte verhouding consistent na de eerste, tweede en derde dosis. Pericarditis, ontsteking van de zakachtige weefsels die het hart omgeven, kwam significant vaker voor dan voorspeld na de eerste en vierde doses van het vaccin van Moderna.

“De veiligheidssignalen die in deze studie zijn geïdentificeerd moeten worden geëvalueerd in de context van hun zeldzaamheid, ernst en klinische relevantie. Bovendien moeten algemene risico-batenanalyses van vaccinatie rekening houden met het risico dat gepaard gaat met infectie, aangezien meerdere onderzoeken een hoger risico aantoonden op het ontwikkelen van de bestudeerde gebeurtenissen, zoals GBS, myocarditis of ADEM, na SARS-CoV-2 infectie dan na vaccinatie.” – de onderzoekers

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en het Department of Health and Human Services hebben beide het Global COVID Vaccine Safety initiatief gesponsord. Verschillende van de auteurs ontvingen financiële steun van of hadden banden met overheidsinstanties zoals het CDC, het Nieuw-Zeelandse Ministerie van Volksgezondheid en de Canadese Institutes of Health Research, die ze allemaal meldden als mogelijke belangenverstrengeling. Verschillende onderzoekers gaven ook aan contacten te hebben met of eerder compensatie te hebben ontvangen van biofarmaceutische bedrijven Gilead Sciences Inc., AbbVie Inc., Pfizer en GlaxoSmithKline.

De waarheid is eindelijk aan het licht gekomen. Na honderden miljarden, zo niet triljoenen dollars in de verkoop van de Covid-19 mRNA injecties, hebben de Centers for Disease Control and Prevention en onderzoekers van Big Pharma toegegeven waar onafhankelijke onderzoekers het publiek al die tijd voor gewaarschuwd hebben: “De Covid mRNA injecties zijn niet 100% “veilig en effectief”.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 − vijftien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.