Graphene Quantum Dots tech, of hoe ze onze breinen hacken via de mRNA spuiten

🕒 Leestijd: 2 minuten

Enkele van de meest scherpzinnige onderzoekers online zijn allemaal tot één conclusie gekomen: onze hersenen moeten worden gechipt. Gelukkig is er geen chip. Maar helaas zijn hun systemen al aanwezig. COVID19 is echt The Great Reset, van je geest.

Op 19 januari 2023 legde Nita Farahany van de Duke University op het World Economic Forum van dit jaar in Davos precies uit hoe de herseninterface zal werken, door middel van frequenties.

Farahany legt uit; “Je hebt dus herkenningsgeheugensignalen die voorbewust en onbewust zijn. En dit is een van de redenen waarom overheden het gebruiken om criminelen te ondervragen.” Ze zien ons als een naadloze samenwerking via onze interface met de AI.

Hier is Vitaliano’s Quantum dot-werk dat Clathrin-nanotechnologie gebruikt als het leveringsvoertuig voor de “Nanochip” van NWO. Ja… we zijn allemaal gechipt met behulp van nanotechnologie die bestaat uit bouwstenen die lijken op onze eigen lichaamscellen!

https://patents.google.com/patent/US7219018

Deze “Qubits” gebruiken Ultra High Frequency om te communiceren, in het microgolffrequentiebereik. Ze gebruikten 5G-bandbreedtefrequenties om deze nanotechnologie specifiek “aan te zetten”! Wat gebeurt er als de frequenties worden uitgeschakeld? frequenties die geen menselijk leven in stand kunnen houden? Vitaliano vermeldt grafeenoxide of rGO niet specifiek, maar stelt wel dat je elektrisch actieve ionen kunt gebruiken in dit Quantum Information Processing-systeem dat gebruik maakt van Clathrin-eiwitten en het leverende Nanotech-systeem. Kort gezegd: we zijn allemaal gechipt!!!

“Volgens één toepassing kan de qubit in een van een aantal logische toestanden worden geprogrammeerd door een of meer pulsen van elektromagnetische energie. De frequentie van de elektromagnetische energie kan zich bijvoorbeeld in het radiofrequentiegebied, het UHF-gebied of het microgolfgebied bevinden.”

Gereduceerd grafeenoxide: het echte probleem achter 5G

Deze Clathrin Nanobots zijn specifiek voor zenuwcellen (neuronen):

“clathrin-triskelions assembleren zichzelf in vitro tot een veelvlakkig rooster (kooien) zonder blaasjes, maar vormen doorgaans alleen kooien bij fysiologische pH in de aanwezigheid van stoichiometrische hoeveelheden gezuiverde AP-1- of AP-2-adaptermoleculen of de neuronspecifieke assemblage-eiwitten AP-180 en auxilin.”

Kun je dit ‘Neural Lace’-systeem uitschakelen zonder het lichaam uit te schakelen? Hoeveel zenuwcellen zijn er door deze nanobots geïnfecteerd? Hoeveel neuronen in je lichaam zijn nog steeds neuronen? Hoeveel zijn geen neuronen meer? En wat houd je over als deze Neuralink wordt uitgeschakeld?

Wanneer weet een neuron niet dat het een neuron is? Wanneer het wordt gesynthetiseerd en gekweekt door nanotechnologie!

Vraag: Wanneer is een neuron geen neuron?

De grootste vragen die ik heb zijn: heeft de NWO eindelijk de heerschappij over het menselijk brein opgeëist? Zijn ze erin geslaagd het menselijk brein te synthetiseren uit de bouwstenen van het lichaam? Ik ben ervan overtuigd dat ze de functies ervan kunnen controleren en zelfs onze gedachten kunnen lezen.

Echter, om een ​​menselijk brein helemaal opnieuw te laten groeien (en dit is nog steeds mijn mening) ONMOGELIJK!

Dit verklaart wel waarom de Sheple zo passief blijven; we zijn allemaal pionnen in de NWO’s MATRIX.

mRNA-ontwikkelaar, Obama “Brain Interface” Tzar, rechtstreeks verbonden met Fauci & AI Transhumanist COVID Agenda

Je kunt de opname van deze Clathrin-nanotechnologie niet remmen, omdat ze eiwitten gebruiken die specifiek door neuronen worden geproduceerd om hun opname samen met hun lading te bemiddelen. Het uitschakelen van 5G of het verkleinen van de transmissiebandbreedtes, zal dat ook mensen uitschakelen die al “geïnfecteerd” zijn met de nanotechnologie?

Is dit “schaakmat” of is er hoop?

Huzza! Een Scalar Wave Field Generator, of Torus, zal uw hersenen loskoppelen van de Clathrin mRNA neurale interface.

Een Scalar Wave Field Generator, of Torus, zal uw hersenen loskoppelen van de Clathrin mRNA neurale interface.

Extra weergave: volledige WEF Brain Transparency-video

https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2023/sessions/ready-for-brain-transparency

Zie ook de video van Karen Kingston

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.