Grafeen wordt overgedragen van gevaccineerden naar niet-gevaccineerden; vernietigt rode bloedcellen en veroorzaakt bloedstolsels

🕒 Leestijd: 3 minuten

In zijn nieuwste reeks dia’s van bloedmonsters genomen van zowel “gevaccineerde” als niet-gevaccineerde mensen, toonde Dr. Philippe van Welbergen aan dat het grafeen dat in mensen wordt geïnjecteerd zich organiseert en uitgroeit tot grotere vezels en structuren, magnetische eigenschappen of een elektrische lading krijgt en de vezels vertonen indicaties van complexere structuren met strepen.

Hij toonde ook aan dat “scherven” grafeen worden overgedragen van “gevaccineerde” naar vaccinvrije of niet-gevaccineerde mensen, waardoor hun rode bloedcellen worden vernietigd en bloedstolsels worden veroorzaakt bij niet-gevaccineerden.Dr. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), Medisch Directeur van Biomedische Klinieken , was een van de eersten die het publiek waarschuwde voor de schade aan het bloed van mensen door Covid-injecties door vorig jaar beelden vrij te geven van bloedmonsters onder de microscoop .

Begin juli 2021 werd Dr. Philippe geïnterviewd op een Zuid-Afrikaanse gemeenschapszender, Loving Life TV . Hij legde uit dat toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlamming en een late hevige menstruatie (vrouwen van boven de 60), hij bloedmonsters nam. Hun bloed had ongebruikelijke buisachtige structuren, enkele deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren weinig gezonde cellen zichtbaar. Tot drie maanden eerder had hij deze formaties nog nooit in bloed gezien. We weten nu dat deze buisachtige structuren grafeen zijn.

Sindsdien is Dr. Philippe een vaste gast op Loving Life TV : hij luidde de klok over de experimentele uitrol van Covid-injectie; updates geven over de toenemende schade die in de loop van de tijd aan het bloed wordt toegebracht door de experimentele Covid-injecties; en updates geven over de Covid-situatie in het VK en Zuid-Afrika.

Op 12 februari 2022 keerde Dr. Philippe weer terug naar Loving Life TV om beelden vrij te geven van zijn laatste dia’s met bloedmonsters.  De livestream was lang, dus Loving Life TV scheidde het in twee delen.

Part One is een discussie inclusief antwoorden op de vragen van het publiek.

In deel twee presenteert Dr. Philippe de beelden van zijn laatste bloedplaatjes en legt hij uit wat de beelden laten zien. Hij bespreekt bijna 100 bloedplaatjes van zowel “gevaccineerde” als vaccinvrije patiënten. Zijn dia’s laten zien dat vaccinvrije patiënten “besmet zijn met vaccintoxines door uitscheiding”.

Hieronder is een korte clip van deel twee met dank aan The Timeline Post- kanaal op Telegram.

The Blood Slides, 12 februari 2022 https://videopress.com/v/LaqNWxpf

https://videopress.com/embed/LaqNWxpf?cover=1&preloadContent=metadata&useAverageColor=1&hd=1Dr Philippe (deel twee),

Hieronder ziet u een afbeelding van typische gezonde rode bloedcellen zoals gezien met een microscoop, hoe bloed eruit zou moeten zien. Er zit geen coagulatie of vreemde voorwerpen in.

De volgende afbeelding is van een persoon die is geïnjecteerd met het experimentele Covid-medicijn. Het bloed stolt, de misvormde rode bloedcellen klonteren samen. De cel omcirkeld in de afbeelding is een gezonde rode bloedcel, een van de weinige in de afbeelding, die naast de grafeenvezels zit. Je kunt de grootte van de grafeenvezels zien in relatie tot de grootte van een rode bloedcel. Vezels van deze grootte zullen haarvaten blokkeren. Je kunt ook zien dat de grafeenvezels hol zijn en rode bloedcellen bevatten.

Een paar weken voordat de onderstaande video werd gemaakt, begon Dr. Philippe een magnetisch of elektrisch polariteitseffect op te merken aan verschillende zijden van de grafeenvezels. In de onderstaande afbeelding zijn rechts van de vezel de cellen gecoaguleerd en aan de linkerkant is wat lijkt op een opening of ruwweg een achterwaartse “C” -vormige tussenruimte. Dr. Philippe zegt dat dit “gedrag” niet eerder werd waargenomen, maar nu wordt het plotseling in bijna elk monster waargenomen. Het is een indicatie dat “deze dingen zijn veranderd, hun reactie met omringende bloedcellen is veranderd… en ik weet niet wat de oorzaak was”, zei hij.

De onderstaande afbeelding is van een bloedmonster van een vaccinvrij of niet-gevaccineerd driejarig kind. Het toont stukken of “scherven” van grafeen die “het resultaat zijn van afstoten”, met andere woorden, het grafeen is overgedragen van “gevaccineerde” ouders op hun niet-gevaccineerde kind.

Hieronder staat de afbeelding van een bloedmonster van een achtjarig niet-gevaccineerd kind wiens bloed is besmet en vernietigd door de overdracht van grafeen van degenen om hem/haar heen die een Covid-injectie hebben gehad. De rechterarm en het rechterbovenbeen van het kind zijn in principe verlamd, het kind kan zijn/haar rechterarm niet optillen en het dijbeen functioneert niet goed.

De presentatie van Dr. Philippe is werkelijk oogverblindend en gruwelijk – een must om te zien, vooral voor degenen die verkondigen dat Covid-injecties “veilig” zijn en erop staan ​​dat mensen geïnjecteerd worden. De Covid-injecties zijn genocidewapens en hoe de mensen die ze hebben ontworpen nog steeds vrij rondlopen, is ongelooflijk.

U kunt de presentatie hieronder of op Loving Life TV HIER bekijken .

https://videopress.com/embed/QsuStbbq?cover=1&preloadContent=metadata&useAverageColor=1&hd=1Loving Life TV: Dr Philippe (deel twee), The Blood Slides, 12 februari 2022 (90 min)

https://videopress.com/v/QsuStbbq

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 + 11 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.