Gouverneur wordt beschuldigd van omkoping na de oproep dat hij jongeren spaarobligaties zal uitbetalen mits ze zich laten vaccineren

De gouverneur van West Virginia, Jim Justice, heeft aangekondigd dat hij 100 dollar aan spaarobligaties zal schenken aan mensen tussen de 16 en 35 jaar, die ervoor kiezen om zich te laten vaccineren waardoor critici hem beschuldigen van omkoping.

Hij beweerde dat jongeren “zich niet zo snel laten vaccineren dan wij zouden willen” en zei maandag dat hij “een manier probeert te vinden om hen te motiveren”. Om dit te bereiken onthulde hij dat hij elke jongere die zich laat vaccineren, 100 dollar aan spaarobligaties zal geven. Het initiatief zal met terugwerkende kracht gelden, zodat ook degenen die zich al hebben laten vaccineren de obligaties zullen krijgen.

Justice concludeerde dat als de staat voor 70% wordt gevaccineerd , “de maskers zowel de ziekenhuisopnames zullen verdwijnen en de sterfgevallen miniem zullen worden”.

Hoewel sommige Amerikanen het initiatief steunden en MSNBC-presentatrice Joy Reid het “een heel goed idee” vond, beschuldigden anderen Justitie van omkoping.

Lees het volledig artikel hier.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.