‘Good Morning America’ geeft toe dat booster shots immuunsysteem kunnen verstoren.

🕒 Leestijd: < 1 minuut

ABC News Senior Medical Contributor Dr. Jennifer Ashton gaf toe dat door vaccinatie het immuunsysteem beschadigd kan worden tijdens een recente editie van “Good Morning America.”

Tolerantie

Tijdens de bespreking van een nieuwe studie gepubliceerd door het peer-reviewed tijdschrift The Lancet, legde Dr. Ashton uit dat de vierde dosis van zowel Pfizer als Moderna Covid spuiten een toename aan antilichamen veroorzaakt die kan leiden tot een verstoring van het immuunsysteem.

Dr. Ashton beweert dat er nog geen bewijs is dat dit ook werkelijk gebeurt en beschrijft verder “een immuunfenomeen dat bekend staat als tolerantie, waarbij, als je al hoge antilichaamspiegels hebt en je krijgt nog een booster, je immuunsysteem zou kunnen reageren met: ‘Waar ben ik voor nodig?’ waardoor het zich als het ware begint af te sluiten.

De arts raadde mensen van 50 jaar (en ouder) en mensen met chronische medische aandoeningen aan om nog steeds een boost te krijgen, voordat ze opmerkte: “Voor alle anderen: denk niet dat meer boosting het antwoord is. We weten nog niet of dat het geval is.”

In december 2020 schrapte Australië het in eigen land geproduceerde Covid-vaccin nadat testpersonen positief testten op HIV.

De officiële bewering was dat “antilichamen die deelnemers beschermden tegen een Covid-19 infectie, ook leidden tot valse positieven bij HIV-tests.”

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

13 + 9 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.