Globalisten lanceren oorlog tegen artsen die staatsvaccinatie en coronavirusverhalen in twijfel trekken 

Een Italiaanse huisarts die de ernst van de Chinese coronavirus-pandemie en de effectiviteit van het vaccin in twijfel trok, is gestraft met een salarisverlaging van een vijfde voor de komende vijf maanden. De straf is opgelegd aan de voormalige medische luchtmachtofficier door de lokale gezondheidsdienst in Turijn, ondanks bewijs dat de beweringen van de artsen als waar ondersteunen. Deze arts is een van de dertien artsen in Italië en een van de velen in de vrije wereld wiens carrière het risico loopt af te wijken van het coronavirusverhaal van de staat.

Geplaatst door Amy Mek – Op 5 januari 2021

In een internetvideo uit oktober 2020 uitte dr.Giuseppe Delicati ernstige twijfels over de omvang van de pandemie, de betrouwbaarheid van coronavirus-tests en de mogelijke gevaren van het seizoensgriepvaccin en het pneumokokkenvaccin die de effecten van het virus vergrootten. De aanklager van Ivrea acht de bronnen niet geloofwaardig.

Dr. Giuseppe Delicati

De arts ging in op de mogelijke correlatie tussen het griepvaccin en / of pneumokokkenvaccin, met het verhoogde risico op overlijden bij besmetting met het coronavirus.

Dr. Delicati legt uit dat traditionele vaccins een verzwakt of gedood virus gebruiken om het immuunsysteem iets te geven om van te leren in geval van infectie met het virus. Deze nieuwe injecties zijn echter helemaal geen vaccins op een andere manier dan de toedieningsmethode. Ze zijn in feite een injectie van mRNA die uw cellen traint om componenten van het coronavirus te produceren om uw immuunsysteem te waarschuwen, een techniek die op een ongekende manier wordt gebruikt. De dokter waarschuwt ook voor “het uitlokken van vreselijke auto-immuunziekten”, een bezorgdheid die werd herhaald door de prominente viroloog Dr. Sucharit Bhakdi, zoals gerapporteerd door RAIR Foundation USA.

Volgens de arts is verder onderzoek nodig of het griepvaccin en / of pneumokokkenvaccin de ernst van het coronavirus verhoogt. Bovendien vraagt ​​hij dat de mRNA-vaccinatie meer wordt getest voordat deze aan de bevolking wordt toegediend.

Bekijk de volgende video van Dr. Giuseppe Delicati die tot zijn vervolging heeft geleid:

Vervolging van artsen

Disciplinaire procedures tegen 13 artsen die volgens de staat de ernst van de ‘pandemie’ van het coronavirus bagatelliseren en tegenstanders van de genveranderende coronavirusvaccins zijn ook gestart door de Medische Kamer in Rome. De procedure was gebaseerd op de verklaringen van medici op sociale media en televisie.

De artsen die onderzocht zijn, zijn onder meer voorstanders van het idee dat “het als griep is”, en hebben hun bezorgdheid geuit over de veiligheid van het vaccin. Het hoofd van de Romeinse Medische Kamer, Antonio Magi, zei dat dergelijke argumenten niet zouden worden getolereerd.

Een van de doktoren, Mariano Amici uit Ardea, zei dat hij niet tegen vaccinaties is, maar twijfelt aan het controversiële Pfizer / BioNTech-vaccin dat nu in Italië wordt gegeven. Hij geeft op  zijn website aan  dat hij geschokt is door de gezondheidsrisico’s die aan dergelijke mRNA-vaccins zijn verbonden. Hij betwijfelt of ze geschikt zijn om ziekten te bestrijden met een sterftecijfer van bijna 0,05% ”, stelt de arts.

Onlangs zei Amici dat de nieuwe Britse variant van het coronavirus “bevestigt wat ik al maanden zeg: het vaccin tegen een virus dat zo vaak is veranderd, dreigt nu ondoelmatig en zelfs gevaarlijk te zijn.”

Dr. Amici waarschuwt dat de risico’s van het mRNA-vaccin groter kunnen zijn dan de voordelen, vooral omdat het niet voldoende is getest.

Neuroloog Jan Bonte, die werd beëindigd  door zijn werkgever vorig jaar na de kritiek op coronavirus maatregelen van de staat,  vermeld op Twitter  : “In ieder geval, de Italiaanse artsen zijn niet langer toegestaan om hun twijfels over de vaccins tegen het coronavirus te uiten … ..”

RAIR Foundation USA heeft melding gemaakt van talloze incidenten van artsen die zijn vervolgd omdat ze het coronavirusverhaal van de staat tartten (zie hier , hier en hier ).

Onlangs verloor dr. Steven LaTulippe, een gepensioneerde luchtmachtofficier en al meer dan 20 jaar praktiserend arts, in de Verenigde Staten zijn medische vergunning nadat hij zich uitsprak over gezichtsmaskers. Concreet zei de dokter dat maskers niet veel doen als het gaat om het stoppen van de verspreiding van het coronavirus. De vergunning van dr. LaTulippe werd opgeschort nadat de medische raad verklaarde dat hij “een ernstig gevaar vormt voor de volksgezondheid en veiligheid”. Er is een verdedigingsfonds opgericht voor deze dokter, een held die twee decennia in het leger heeft gediend, om zijn juridische strijd om zijn medische vergunning te herstellen te financieren.

Artsen moeten de vaccinatie krijgen

Het onderzoek naar medische professionals in Europa komt voort uit de groeiende bezorgdheid van linkse leiders van de Europese Unie dat publieke scepsis over het coronavirusvaccin hun agenda zou kunnen ondermijnen. In veel landen, waaronder Italië, Duitsland, Spanje, Nederland en Zweden, wordt aangenomen dat de publieke scepsis over vaccins tegen coronavirus extreem hoog is. De EU-leiders zijn nu in paniek en dringen aan op meer druk op artsen om zich te conformeren aan hun willekeurige en onwetenschappelijke bevindingen.

Een medische organisatie in Italië, de Italiaanse Federatie van Medische Beroepsverenigingen (FNOMCEO), roept nu op om artsen te verwijderen die weigeren zich te laten vaccineren.

De president van FNOMCEO, Filippo Anelli, meldde aan de media dat ongeveer 100 medici niet bereid waren om de immunisatie te ontvangen, en voegde eraan toe dat vaccinscepticisme “onverenigbaar was met het beroep omdat het het wetenschappelijke bewijs ontkende”.

De socialist Pierpaolo Sileri, plaatsvervangend minister van Volksgezondheid van Italië en hoogleraar chirurgie, sloeg zijn vaccinatiesceptische collega’s de deur uit . “Ik sta perplex als ik hoor dat collega-artsen of verpleegsters het vaccin niet willen krijgen,” zei hij. ‘Ik kan het begrijpen met betrekking tot een lid van het publiek dat misschien niet over de wetenschappelijke kennis beschikt. . . maar eerlijk gezegd denk ik dat die dokters en verpleegsters, als ze nog steeds twijfelen nadat ze alles hebben gezien wat er is gebeurd, waarschijnlijk de verkeerde baan hebben. “

De vice-minister vreest dat te veel mensen ervoor kunnen kiezen om zich niet te laten vaccineren en dat er een soort verplicht vaccinatieprogramma moet worden ingevoerd: “Als we anderhalf jaar doorbrengen en we beseffen dat een deel van het land dat niet heeft gedaan. had het vaccin –  is ome vorm van verplichting zal moeten worden gedacht “.

Links geleide regeringen en hun medisch aangestelden geloven dat zij de arbiters van de waarheid zijn en alleen zij kunnen bepalen welke door de staat erkende artsen in de praktijk zullen zijn. Als de regering de “waarheid” zal oordelen, hoe bekritiseert men dan ooit de regering? Dit moet alle burgers waarschuwen.

Coronavirus Tyranny gelanceerd in Italië

De coronavirus-tirannie in het Westen begon in Italië. RAIR heeft gerapporteerd over de  diepe alliantie  tussen de Chinese president Xi Jinping en de Italiaanse premier Giuseppe Conte, die het globalistische “Health Silk Road” -initiatief van China aan Italië oplegde. Dit initiatief stelde Noord-Italië open voor rechtstreekse vluchten vanuit Wuhan, ground zero van het coronavirus.

Chinese president Xi Jinping en Italiaanse premier Giuseppe Conte in Rome, Italië, 23 maart 2019. (Xinhua / Lan Hongguang)

Italië diende als lanceerplatform voor tirannieke coronavirusmandaten, zoals erkend door professor Neil Ferguson, de in  ongenade gevallen  supervisor van de Imperial College-studie wiens vreselijke voorspellingen leidden tot wereldwijde lock-downs. In een interview dat op Kerstmis werd gepubliceerd, zei Ferguson   dat het verrassend was dat een zogenaamd vrij land als Italië zich zou laten behandelen met lockdowns zoals die in het communistische China.

‘Het is een communistische eenpartijstaat, zeiden we. We konden niet wegkomen met [lock-downs] in Europa, dachten we… en toen deed Italië het. En we realiseerden ons dat we het konden, ”zei hij.

Burgers over de hele wereld moeten grote aandacht besteden aan de vervolging van artsen in Italië en elders, en ertegen vechten.

Dissenters het zwijgen opleggen: de leugen over desinformatie

Machtige linkse groepen beschuldigen mensen van ‘desinformatie’ om af te leiden van hun tirannieke ambities.

Het ” Trusted News Initiative ” (TNI) is een van de vele krachtige organisaties die worden ingezet om “diegenen die de noodzaak en veiligheid van het Chinese coronavirusvaccin in twijfel trekken” het zwijgen op te leggen. De TNI is een linkse operatie die bestaat uit internationale mediakanalen en grote technologiebedrijven die zich hebben verenigd om hun afwijkende meningen tot zwijgen te brengen.

Zoals eerder gemeld bij  RAIR , een aan Clinton gebonden subversieve organisatie genaamd “Accountable Tech”, “leidde een brief aan Joe Biden waarin hij hem onder druk zette om de middelen van de federale overheid te gebruiken om afwijkende meningen over het vaccin te onderdrukken.” De Accountable Tech-brief van 21 december 2020 is ondertekend door tal van linkse organisaties.

Geen enkele organisatie of regering zou moeten beslissen wat waardig is en wat niet gepubliceerd mag worden. De enige manier om ‘desinformatie’ tegen te gaan, is door mensen vrijuit te laten spreken, de feiten te onderzoeken en vervolgens een tegenargument te presenteren. De marktplaats van ideeën zal beslissen of informatie wordt geaccepteerd.

Voor linkse leiders biedt de coronaviruscrisis een handig voorwendsel om critici het zwijgen op te leggen en de macht te consolideren. Elke arts die hen in de weg loopt en weigert in de rij te gaan, wordt geannuleerd.

Veel dank aan Gary Fouse voor de volgende vertaling:

“Mijn naam is Giuseppe Delicati. Ik ben ex-geneesheer bij de luchtmacht, nu ben ik huisarts, ook actief in het ziekenhuis.

Dus ik wilde een verzoek bij je indienen voor het volgende anti-griepvaccin.

Aangezien Dr. Tarro, professor [Giulio] Tarro, een interactie heeft onthuld tussen het antigriepvaccin en Covid-19, heb ik twee verzoeken aan ASL [Azienda Sanitaria Locale] gedaan om over deze interactie te kunnen praten. .

De directeur van ASL heeft mij nog niet geantwoord, en van een Pentagon-website is met zekerheid bekend dat het virus, het Coronavirus, een activering ondergaat door de werking van de anti-griepvaccinatie.

En er is in feite onthuld dat van de sterfgevallen in Bergamo vorig jaar iedereen was ingeënt met het antigriepvaccin en ook het pneumokokkenvaccin had gekregen.

Nu ik twee verzoeken naar ASL heb gestuurd om deze dispositie [onverstaanbaar] te kunnen doen en geen reactie heb gekregen, ben ik deze video aan het maken om iedereen bewust te maken, gezien het feit dat … dit vaccin dit jaar is gevraagd, zeker met veel anticipatie.

Normaal gesproken begint de vaccinatiecampagne van 15 november tot 31 december, aangezien de griep zijn hoogtepunt bereikt in januari, januari of februari.

De verwachting was dus dat dit jaar vanaf 26 of 27 oktober de vaccinatiecampagne zou kunnen beginnen. Dit wekte mijn argwaan.

En bovendien werd tegelijkertijd ook de vaccinatie tegen Covid voorgesteld. Nu is het met zekerheid bekend dat de Amerikaanse onderzoeker Judy Mikovits allereerst heeft aangetoond dat het virus praktisch gesproken nooit geïsoleerd is geweest, laten we zeggen dat het in dit geval geen vaccin is, wat Covid betreft. Betrokken, wordt het gevaccineerde virus verzacht zoals bij griep, maar dan door fragmenten van RNA, dat zich in combinatie met ons DNA, transformeert in transgenetische organismen en vreselijke auto-immuunziekten veroorzaakt bij de gevaccineerde proefpersonen.

Nu, terugkomend op de eerste bespreking van deze interactie tussen de activering van het Coronavirus en het griepvaccin, wil ik u, collega’s, de analyses voorstellen van enkele monsters van deze vaccins die zullen aankomen die we [onverstaanbaar] bezit van de kant van Dr. [Stefano] Montanari.

Gezien het feit dat deze onderzoeker in de pneumokokkenvaccins bijvoorbeeld DNA ontdekte van geaborteerde foetussen.

Als we in het volgende griepvaccin deze quote “onzuiverheden” zouden vinden, is het duidelijk dat dit ons verantwoordelijk zou maken voor een misdaad, voor een schadelijke handeling voor onze patiënten, en we zouden duidelijk wettelijk strafbaar zijn.

Dus ik wilde het voor iedereen duidelijk maken, laten we ons verenigd verklaren en deze video verspreiden om precies, iedereen [onverstaanbaar] te vragen, deze monsters, deze monsters van vaccins, te onderzoeken.

Een ander ding dat ik wilde noemen is dat, helaas, dit … dit, laten we het zo noemen … pseudo-pandemie Corona … Covid, omdat de cijfers er niet zijn om het een pandemie te noemen in vergelijking met de Spaanse griep die 50 miljoen veroorzaakte sterfgevallen, vergeleken met de Aziatische griep, die 2 miljoen veroorzaakte, deze pandemie – we noemen het een pandemie – bestuurde, geplande pandemie, heeft minder dan 400.000 doden veroorzaakt in de … en wat je meer aan het denken zet, wat je boos maakt, is dat er veel … beschouw in de praktijk als besmet die proefpersonen die simpelweg wattenstaafjes krijgen die positief testen.

Nu zijn meer dan 80% van de wattenstaafjes wattenstaafjes die fout-positieven geven en in 15% van de gevallen resultaten die fout-negatief zijn.

Daarom is het duidelijk dat de ‘campagne’ met wattenstaafjes een beetje zou moeten wachten, en alleen zou moeten wachten om binnen de bevolking bewijs te leveren voor de aanwezigheid van sporen van RNA, waarvoor de vaststelling van historische gegevens niet met zekerheid kan worden vastgesteld, terwijl het zou belangrijker zijn om een ​​bloedtest te doen voor de detectie van IgG-IgM-antilichamen om een ​​betere diagnose te hebben, en vooral om beter dateerbaar te zijn.

We zullen weer contact opnemen, want dit zal pas de eerste zijn van een reeks video’s die ik zal blijven maken.

Goedendag, collega’s.”

Bron: https://rairfoundation.com/warning-globalists-launch-war-on-doctors-who-question-state-vaccination-and-coronavirus-narratives-video

Vertaald door Google Translate

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + zeven =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.