Giftige vloeistof in sneltesten ontdekt

Sinds enkele weken moeten kinderen in Duitsland regelmatig worden getest op corona om lessen te kunnen volgen op school. Dat is niet alleen vervelend, maar blijkt nu ook nog eens gevaarlijk te zijn. Er is namelijk een zeer giftige vloeistof ontdekt in een test die in veel Europese landen wordt gebruikt.

Zeer zorgwekkende stof

De Duitse krant Die Welt meldt dat het gaat om sneltesten van het Koreaanse merk SD Biosensor die worden verkocht door Roche. De testen bevatten octylfenol, dat in de EU wordt beschouwd als een ‘zeer zorgwekkende stof’. Roche heeft ook in Nederland een ontheffing gekregen voor het afleveren van deze test, waar nog geen CE-certificaat voor is afgegeven.

De website Corona-blog.net berichtte weken geleden al over mogelijk gevaarlijke stoffen in de sneltesten van verschillende fabrikanten, waaronder de test die door Roche wordt verkocht. In Hamburg is inmiddels besloten de test niet langer op scholen te gebruiken. Volgens Die Welt gaat het om een reagensvloeistof die niet in contact zou komen met het lichaam.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Giftige vloeistof in sneltesten ontdekt

  • 30 november 2021 om 20:51
    Permalink

    Van een groepering die “artsen voor vrijheid” noemt verwacht ik toch wel iets meer van dit artikel. Het is niet zo moeilijk uit te vissen of deze stof het reagens is (product in het proefbuisje waar je de gebruikte wisser in steekt). Deze en enkele andere berichten (fb etc) van jullie zijn zodanig kort door de bocht dat alle geloofwaardigheid verloren gaat. Het is nog korter door de bocht dan een heel deel van de pro-vaccin propaganda.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.