Giftige metalen in Corona-vaccinaties

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Dat blijkt uit een labanalyse. Er zitten ook dingen in die niet op de ingrediëntenlijst vermeld staan. De vaccins van AstraZeneca, BioNTech, Pfizer en Moderna bevatten alkalimetalen, waaronder cesium en kalium.

“Ik ben niet zo bang voor kalium, maar ik wil geen cesium in mijn bloed. Ook zijn er aardalkalimetalen in de vaccins gevonden, zoals calcium en barium. Ik ben een beetje huiverig voor barium. Daarnaast bevatten ze kobalt – een overgangsmetaal – ijzer, chroom, titanium, cerium, gadolinium, aluminium, silicium en zwavel. Deze ingrediënten zijn niet opgegeven door de vaccinmakers, ze staan niet op de ingrediëntenlijst.” – Dr. Mark Trozzi

Begin november 2022 deed Trozzi een oproep om de levens van kinderen te redden en hij riep het leger, de politie, rechtbanken, milities, leraren, politici, artsen, verpleegkundigen en ouders op om hun plicht te doen.

“We moeten de kinderen en ook elkaar redden. We moeten voorkomen dat ze vergiftigd, beschadigd of gedood worden door gevaarlijke genetische injecties.”

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.