Gezicht helft verlamd na coronavaccin.

Er circuleren momenteel beelden van een vrouw op het internet die beweert dat de helft van haar gezicht verlamd is geraakt na het ontvangen van het Coronavaccin. De vrouw, die beweert een verpleegster uit Nashville in de staat Tennessee te zijn, beweert dat er eerst niets gebeurde na de injectie, maar na 3 dagen besloot ze naar de dokter te gaan omdat de linkerkant van haar gezicht verlamd was.

Khalila Mitchell lijdt blijkbaar aan Bell’s gezichtsverlamming, een verlamming waarbij één mondhoek en één ooglid afhangen.

Deze inenting is echt verschrikkelijk. Ik zou het niemand aanraden, zelfs niet mijn ergste vijand, zegt de verpleegster.

Alsjeblieft – ze geven niet om ons – laat je niet vaccineren.

De Italiaanse journalist Cesare Sacchetti deelt de beelden op Twitter.

“Dit is Khalila Mitchell. Ze is een verpleegster in Nashville. Na het vaccin kreeg ze een ziekte die Bell’s palsy heet. De Bell’s palsy verlamt de spieren van je gezicht. Het Covidvaccin heeft Khalila’s leven geruïneerd. Dit is de waarheid dat de vaccinaanbidders niet willen dat je het ziet”.

SHE’S KHALILA MITCHELL. SHE’S A NURSE IN NASHVILLE. AFTER THE VACCINE, SHE GOT AN ILLNESS CALLED BELL’S PALSY. THE BELL’S PALSY PARALYZES THE MUSCLES OF YOUR FACE. THE COVID VACCINE HAS RUINED KHALILA’S LIFE. THIS IS THE TRUTH THAT THE VACCINE WORSHIPPERS DO NOT WANT YOU TO SEE. PIC.TWITTER.COM/Q36HS0W5LY

— CESARE SACCHETTI (@CESARESACCHETTI) DECEMBER 27, 2020

Video: https://videopress.com/embed/TCwZ94lH?hd=1&loop=0&autoPlay=0&permalink=1

De Amerikaanse Food and Drug Administration wees er onlangs op dat 4 mensen die het Pfizer Corona-vaccin hadden gekregen aan Bell’s aan gezichtsverlamming leden, terwijl geen van de placebogroep werd getroffen.

Eind november vertelde Sandra Fryhofer, een Amerikaanse arts in het bestuur van de American Medical Association dat ze zich zorgen maakte dat veel mensen die de eerste dosis Pfizers of Modern vaccins namen, zullen weigeren de tweede te nemen omdat ze onbehaaglijke bijwerkingen ondervonden.

Bron: https://www.frontnieuws.com/na-de-coronavaccinatie-is-de-helft-van-mijn-gezicht-verlamd-geraakt/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Gezicht helft verlamd na coronavaccin.

Reacties zijn gesloten.